account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wijtze Vries

Met onze nicht gegeten bij Tante Koosje. Door het mooie weer konden we buiten genieten van een gezellige avond. De derde gang was een stukje zwezerik, maar omdat beide dames liever geen orgaanvlees eten maakte de kok een alternatief. Dat kregen we alle drie. Toen ik daar een vragende opmerking over maakt kreeg ik apart alsnog mijn stukje zwezerik.. was natuurlijk niet de bedoeling maar de vraag werd met humor opgelost. En dat is nu precies waarom ik dir restaurant zo bewonder. Alles perfect en strak geregeld, maar als het kan ook even op een wat luchtere manier. Die flexibiliteit… ik houd daarvan.

wo 29 juni 2022

B. uit Amsterdam

This is a very special place! We enjoyed the fabulous food and super service. It is truly exceptional. The restaurant’s interior and atmosphere reflect its location in a small authentic Dutch village. A wholeheartedly recommended must do experience!

za 25 juni 2022

C.

Heerlijke avond gehad met fantastisch eten en met zeer vriendelijke en klantgerichte bediening. Mannen, jullie waren de 'de kers op de taart' van onze avond!

di 14 juni 2022

C. uit Amsterdam

Heerlijk gegeten!

za 11 juni 2022