account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

O.

Het team van tante Koosje had voor ons huwelijksgenootschap van 6 man een heel bijzondere avond verzorgd. We hebben enorm genoten en kijken er met plezier op terug.

di 20 juli 2021

Johan Gosen

Uitstekend gegeten Zeer vriendelijke en attente bediening

di 20 juli 2021

Paul Driehuis

Heerlijk gegeten en prettige bediening.

za 10 juli 2021

J.

Bij prachtig weer eerst een aperitief op het terras, daarna een voortreffelijk diner in het gezellig ingerichte restaurant, het voelt als ontvangst in een huiskamer. En dat alles verzorgd door een vriendelijke, correcte crew. We hopen binnen niet al te lange tijd weer terug te komen.

vr 09 juli 2021