account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gegeten met een mooie aanpassing omdat wij hadden aangegeven geen vlees maar wel vis te eten. Er werd een menu voorgesteld waarbij gekozen was uit het vis- en vegetarisch menu. Zelf wilde ik ipv 3 visgerechten graag 2x vis en een extra vegetarische gang daarvoor in de plaats. Dat kon zonder enig probleem waarbij ik ook nog de tarbot niet als 2e maar als 4e gang kon kiezen. Doordat ik toen de tarbot als ‘hoofdgerecht’ koos, kreeg ik zelfs een grotere portie ( wat lief en attent was maar uiteindelijk toch te veel was). Ook met onze dochter - die als vegetariër is opgegroeid, maar in haar studentenhuis destijds wel wat vlees is gaan eten omdat het anders ingewikkeld is met 10 meiden om gezamenlijk te koken, en die geen zin had in 3 gerechten met vis- werd ook rekening gehouden. Zij koos ipv de heilbot het gerecht met Wagyu ( schrijf je dat zo???). Ook die portie bleek wat te groot! Fantastisch gegeten. Complimenten aan de kok. En ook de bediening was vriendelijk en niet opdringerig aanwezig. Precies wat wij fijn vinden. Misschien zou bij zoveel gerechten het ‘hoofdgerecht’ ook volstaan op ‘tussengerecht’-grootte. Maar dat kunnen jullie beter inschatten dan ik. Jullie zien het wel of er vaak bij het hoofdgerecht wat blijft liggen op de borden…. Tot ziens!

di 07 december 2021

D.

We hebben heerlijk gegeten en werden in de watten gelegd :-) De bijpassende wijnen pasten perfect. Fijne ambiance.

ma 06 december 2021

I.

Fantastic as usual!

za 04 december 2021

Peter Scholten

Overheerlijke gerechten en fantastische bediening!! Een absolute aanrader. Van begin tot eind genoten!!

vr 26 november 2021