account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Willem Sedlarik

Prachtig menu met goed gekozen seizoensproducten als asperges en aardbeien. Zo prettig dat de chef deze traditionele Hollandse ingrediënten gewoon blijft gebruiken en niet fancy uit de bocht schiet (zoals wel eens elders). En: bizar dat een gast 0,0 rekening houdt met andere gasten door in zwemshort - T-shirt - slippers (die dan ook nog grootste deel van de avond uit zijn) te komen eten. Te gek voor woorden en respectloos naar andere gasten en het restaurant.

ma 22 april 2019

Jokelien Manten

Geweldige smaakbelevingen en altijd op een constant hoog niveau

zo 21 april 2019

Bastiaan ter Horst

We hebben heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. De goede en leuke bediening maakte de avond compleet.

za 20 april 2019

M.

Heerlijk genieten in de huiskamer van ‘Koosje’. Het eten was vurrukkulluk en de gemoedelijke en warme ‘begeleiding’ maakte het helemaal af!

vr 19 april 2019