account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ilona De March

Excellent in all areas. We loved to be there last night for a special dinner. I chose for the vegetarian menue which was ‘echt lekker’, my husband had the Tant Koosje Menue which he adored as well. Service was impeccable and overall atmosphere as well as decor very ‘gezellig’.

za 09 februari 2019

Ronald Smulders

Het was echt fantastisch. Bediening super vriendelijke en attent. Prachtige gerechten. Alles klopt. Zelfs de jassen zijn verwarmd bij het afsluiten van de avond.

do 07 februari 2019

J.

5 Gangen menu met wijnarrangement. Perfect!

vr 01 februari 2019

K.

Eten was uitstekend , service was meer dan uitmuntend. .

vr 01 februari 2019