account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Petra Moeijes

Wij hebben met z’n allen genoten van een heerlijk diner in de huiskamer. Een uitstekende ambiance om mijn 60e verjaardag te vieren. Top avond!

di 25 februari 2020

Hans Tenk

Een fijne restaurant met een goede service. We hebben genoten van het 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement.

zo 23 februari 2020

D.

Ons eerste bezoek aan Tante Koosje. Uitstekend gegeten, leuke bediening. Erg sfeervol restaurant. Volgende keer proberen we wat meer achter in de zaak te zitten. Nu bij de keuken en omdat tafels vrij dicht bij elkaar staan was het wat rumoerig.

vr 21 februari 2020

M. uit Amsterdam

Erg knus en warm restaurant. Heerlijk gegeten. Prachtige wijnen en goed advies. Vriendelijke en professionele bediening. Helemaal top dus.

vr 21 februari 2020