account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marius Thijssen

Buiten op het terras gedineerd. Prachtige plakvoor een mooie zomeravond. Genoten ook van het eten en de vriendelijke service.

do 06 augustus 2020

Mevr. Groen

Was super om een aperitief te drinken buiten op het mooie terras. Was net iets te fris om buiten te dineren mr hoop dat deze zomer nog eens te kunnen doen. Binnen een prachtige tafel voor 5 personen gedekt met de Nodige ruimte. Geweldig gegeten en goed geproportioneerd, elke gang was een plaatje. We hebben er alle 5 van genoten. Graag tot ziens, Olga

za 01 augustus 2020

J. uit Bergschenhoek

De combinatie van geweldig eten samen met sfeer en gezelligheid maken dit mijn lievelings restaurant.

za 01 augustus 2020

Dyanne Beekman

Het was weer als vanouds..... een feestje!

vr 24 juli 2020