account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Willy van Gestel

Geweldige ervaring met super lekker eten waar zowel mond, neus als ook de ogen van genoten hebben. Het genot van de avond komt mede door het geweldige personeel dat zeer attent is zonder dat het overdreven of te veel is. De combinatie van het eten, de ambiance en het personeel maakt onze beoordeling met 10 punten neer dan verdiend!

vr 06 maart 2020

B. uit Purmerend

Heerlijke sfeer en uitstekend (soms verrassend) eten!

do 05 maart 2020

R.

10 uit 10, wederom een heerlijk ontspannen avond bij Tante Koosje gehad. Ongedwongen, gastvrij, vriendelijk personeel en een voortreffelijke keuken.

do 05 maart 2020

Jikkemijn Van der Roest

Heerlijk gegeten. Fijne sfeer. Het was perfect!

di 03 maart 2020