account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Koosje

Tante Koosje

Op 17 november 2014 bekroond met één Michelinster!

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer en de uitstekende keuken. 's Zomers waant men zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland. Speciaal voor private dining (eten met een groep) hebben wij onze unieke wijnzolder.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heerlijk gegeten wat een feest!

do 22 augustus 2019

Nick Mastenbroek

Van begin tot eind voelden wij ons als welkome gasten van tante Koosje in haar sfeervolle huiskamer. De geserveerde gerechten wekten telkens weer een andere smaaksensatie op. De verschillende tussendoor gereserveerde amuses waren erg verrassend en fijn van smaak. Een avondje om aan te raden!

wo 21 augustus 2019

K.

Geweldige lekkere avond gehad!

ma 19 augustus 2019

W. Oudhof

Dit is niet gewoon een avondje uit eten, dit is een belevenis. De gerechten waren een plaatje om te zien en een streling voor de tong. Doe daar een zeer gastvrije bediening in een authentieke ambiance bij en je hebt een geweldige avond. Fantastisch dus!

wo 14 augustus 2019