account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapa Ti

Tapa Ti

Een nieuwe horecazaak met een nieuw concept in Sterrebeek. “FOODSHARING” - wat is er heerlijker dan samen met vrienden of familie te genieten van een bord vol lekkere kleine gerechtjes in het midden van de tafel? Geen overbodige etiquette, je bestelt gewoon bij wanneer je zelf wilt. Dit in combinatie met verschillende wijnen per glas en een uitgebreide wijnkaart. Tijd hebben om écht te proeven en ongehaast te genieten van lekker eten en van elkaar. In Spanje hebben ze er al eeuwen een uitspraak voor: “Compartir y disfrutar ”. Een warme traditie die we met Tapa Ti naar Sterrebeek brengen.

- Een zomerse culinaire reis in de Beekstraat te Sterrebeek - Sit back, relax and enjoy your night! -


Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stijn Dewinter

Super lekker! Gezellig; echt een aanrader

ma 15 juli 2019

K. uit Sint-agatha-Rode

Heerlijk genieten

vr 12 juli 2019

G.

Alles prima !

wo 10 juli 2019

Jacques Victoor

Super kwaliteit. Alles lekker vers en zeer fijn bereid. Een dikke pluim voor de chef. Daarenboven een zeer vriendelijke bediening en deskundig advies voor de wijn. Wij hebben er een zeer aangename middag doorgebracht. Het was een super beleving van begin tot het einde.. Met dank aan de keuken en de bediening.

zo 07 juli 2019