account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapa Ti

Tapa Ti

Een nieuwe horecazaak met een nieuw concept in Sterrebeek. “FOODSHARING” - wat is er heerlijker dan samen met vrienden of familie te genieten van een bord vol lekkere kleine gerechtjes in het midden van de tafel? Geen overbodige etiquette, je bestelt gewoon bij wanneer je zelf wilt. Dit in combinatie met verschillende wijnen per glas en een uitgebreide wijnkaart. Tijd hebben om écht te proeven en ongehaast te genieten van lekker eten en van elkaar. In Spanje hebben ze er al eeuwen een uitspraak voor: “Compartir y disfrutar ”. Een warme traditie die we met Tapa Ti naar Sterrebeek brengen.

- Een zomerse culinaire reis in de Beekstraat te Sterrebeek - Sit back, relax and enjoy your night! -


Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Zaventem

Voor de tweede keer een zeer fijne ervaring. Aangename sfeer/kader. Fijne/vlotte bediening. Lekker en verzorgde gerechten. Een aanrader!

za 11 januari 2020

Agnes Vangoidsenoven

Heel lekker. Boontjes wat draderig. Was met vrienden uit Denia die hetzelfde concept kenden van ginder,zij vonden het heel lekker en gezellig. Waren ook enthousiast over de fijne jonge, vriendelijke bediening.

vr 10 januari 2020

Ann Scheire

Topchef met gerechten die je alleen in de betere restaurants kan degusteren, een must do !

za 04 januari 2020

Wim Sterckx

Top gerechten, mooie wijnen en toffe bediening. Een voorbeeld !

zo 22 december 2019