account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapa Ti

Tapa Ti

Een nieuwe horecazaak met een nieuw concept in Sterrebeek. “FOODSHARING” - wat is er heerlijker dan samen met vrienden of familie te genieten van een bord vol lekkere kleine gerechtjes in het midden van de tafel? Geen overbodige etiquette, je bestelt gewoon bij wanneer je zelf wilt. Dit in combinatie met verschillende wijnen per glas en een uitgebreide wijnkaart. Tijd hebben om écht te proeven en ongehaast te genieten van lekker eten en van elkaar. In Spanje hebben ze er al eeuwen een uitspraak voor: “Compartir y disfrutar ”. Een warme traditie die we met Tapa Ti naar Sterrebeek brengen.

- Een zomerse culinaire reis in de Beekstraat te Sterrebeek - Sit back, relax and enjoy your night! -


Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Nossegem

Het is de derde keer dat we komen en telkens worden we opnieuw verrast door de lekkere keuken en goede service. We zijn fan!

do 14 november 2019

Ben Meyts

Wow dit was werkelijk superlekker, een aanrader ! We komen zeker terug.

zo 10 november 2019

Joris Uyttebroek

Weer superlekker zoals we gewend zijn :) Steeds verrassende gerechtjes en heel fijn om anderen met het concept kennis te leren maken. Heerlijke genieten!

wo 06 november 2019

L.

Een zeer gevarieerde kaart maar alles was top. Ook voor de bediening enkel maar lof. We komen hier heel graag terug.

zo 03 november 2019