account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapa Ti

Tapa Ti

Een nieuwe horecazaak met een nieuw concept in Sterrebeek. “FOODSHARING” - wat is er heerlijker dan samen met vrienden of familie te genieten van een bord vol lekkere kleine gerechtjes in het midden van de tafel? Geen overbodige etiquette, je bestelt gewoon bij wanneer je zelf wilt. Dit in combinatie met verschillende wijnen per glas en een uitgebreide wijnkaart. Tijd hebben om écht te proeven en ongehaast te genieten van lekker eten en van elkaar. In Spanje hebben ze er al eeuwen een uitspraak voor: “Compartir y disfrutar ”. Een warme traditie die we met Tapa Ti naar Sterrebeek brengen.

- Een zomerse culinaire reis in de Beekstraat te Sterrebeek - Sit back, relax and enjoy your night! -


Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kristl Vanden branden

Het was weer super zoals altijd

ma 13 mei 2019

Wendy Van Roey

Fantastisch lekker! We kozen voor het klassieke Tapa Ti menu. Vier overheerlijke tapa's voor 35€. Meer dan voldoende gegeten.

zo 05 mei 2019

Koen Vandenberghe

Vlotte ontvangst, bediening, heerlijk eten...wijnadvies bij de gerechtjes. Wij konden het enorm appreciëren dat er kon geproefd worden van de wijn en dat er heel vlot nieuwe glazen en een andere wijn werden bovengehaald wanneer het niet echt onze smaak was! Wij genieten nog altijd na!

vr 03 mei 2019

Stephane Vandekerkhoven

Lekkere en verzorgde tapas in een mooi kader. Een zeer fijne avond beleefd!

do 02 mei 2019