account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapa Ti

Tapa Ti

Een nieuwe horecazaak met een nieuw concept in Sterrebeek. “FOODSHARING” - wat is er heerlijker dan samen met vrienden of familie te genieten van een bord vol lekkere kleine gerechtjes in het midden van de tafel? Geen overbodige etiquette, je bestelt gewoon bij wanneer je zelf wilt. Dit in combinatie met verschillende wijnen per glas en een uitgebreide wijnkaart. Tijd hebben om écht te proeven en ongehaast te genieten van lekker eten en van elkaar. In Spanje hebben ze er al eeuwen een uitspraak voor: “Compartir y disfrutar ”. Een warme traditie die we met Tapa Ti naar Sterrebeek brengen.

- Een zomerse culinaire reis in de Beekstraat te Sterrebeek - Sit back, relax and enjoy your night! -


Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Gezellig en mooi restaurant, rustige bediening, heel lekker eten, origineel ook.

do 02 juli 2020

A. uit Erps-Kwerps

Zoals altijd zeer verzorgd en lekker

do 02 juli 2020

K.

Schitterend 9 gangen tapas menu, echt een aanrader, prijs/kwaliteit top, ook de wijnen per glas zijn echt een aanrader en laten toe om verschillende wijnen te proeven bij de verschillende tapas. Zeer vriendelijk personeel !

vr 26 juni 2020

C. uit Kampenhout

Altijd even lekker en verzorgd Tapa's met een originele en creatieve twist Lekkere wijnen Vriendelijk personeel Zelfs in Coronatijden was het weer een (veilige) topbeleving !

do 11 juni 2020