account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapa Ti

Tapa Ti

Een nieuwe horecazaak met een nieuw concept in Sterrebeek. “FOODSHARING” - wat is er heerlijker dan samen met vrienden of familie te genieten van een bord vol lekkere kleine gerechtjes in het midden van de tafel? Geen overbodige etiquette, je bestelt gewoon bij wanneer je zelf wilt. Dit in combinatie met verschillende wijnen per glas en een uitgebreide wijnkaart. Tijd hebben om écht te proeven en ongehaast te genieten van lekker eten en van elkaar. In Spanje hebben ze er al eeuwen een uitspraak voor: “Compartir y disfrutar ”. Een warme traditie die we met Tapa Ti naar Sterrebeek brengen.

- Een zomerse culinaire reis in de Beekstraat te Sterrebeek - Sit back, relax and enjoy your night! -


Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Vicky Michiels

Wauw, wat een fantastische date bij Tapa Ti! Van begin tot einde was het heerlijk! Kwalitatieve vleeswaren, heerlijke suggesties, nog betere wijnen, ... en zo kan ik nog wel even verder gaan. Het was van begin tot einde genieten. Wij komen zeker terug!

zo 12 augustus 2018

Christian Debrouwer

Ideaal om in plezant gezelschap te gaan genieten van kleine lekkere gerechten! Prechtige ingrediënten combineren tot smaakparels. Machtige wijnen op de kaart.

vr 03 augustus 2018

Maaike Seghers

Alweer een zeer gezellige avond doorgebracht met vrienden en heerlijke tapas perfect op smaak! Lekkere wijntjes erbij, meer moet dat niet zijn. Of toch, de vriendelijke bediening en de sympathieke gastvrouw maken het plaatje compleet. Een aanrader!

wo 25 juli 2018

Rita Vergaerde

Leuke formule. Uitstekend!!!!! Zeer goede uitleg bij de formule voor een eerste bezoek. Geen te lange wachttijd!

za 21 juli 2018