account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapasia

Tapasia

Genieten van Aziatische tapas in een modern restaurant in het hartje van Ede, dat is TapAsia. Dineren met de innovatieve dinnertablet is inmiddels een begrip in de omgeving, evenals de heerlijke Aziatische tapas die je er mee bestelt.
Het menu van TapAsia wordt gekenmerkt door vers en duurzaam eten. Samen met kwaliteit en heerlijke Aziatische smaken is dit onze succesformule: eindeloos oosters genieten!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wilma Lap

Mijn verjaardag gevierd met 7 personen. Het is niet voor niets dat we dit hier bij Tapasia deden, de kwaliteit van het eten en de professionaliteit van de medewerkers, gezelligheid en vriendelijkheid is hier gewoon fantastisch. Ook deze dag weer. Verheug me nu alweer op een volgende ontmoeting!

vr 06 maart 2020

Angelique Voskuil

Heerlijk gevarieerd eten. Fijn dat er sushi en Chinees/Indonesische gerechten worden aangeboden. Zo kan je altijd wel wat lekkers vinden. Goed dat de desserts zijn uitgebreid.

do 05 maart 2020

P.

Zeer goede sushi, meedenkende bediening! we komen zeker terug.

ma 02 maart 2020

Ria Schreuder

Weer super gezellig en lekker gegeten

za 29 februari 2020