account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taratata

Taratata

De naam van restaurant, taratata, werd afgeleid uit het Latijn en duidt op ‘mengelmoes’ en ‘gekheid’. Het is precies die prettige, vrolijke mix die je mag verwachten bij een bezoekje aan ons restaurant, gelegen in hartje Hasselt.

Chef-kok Christoph zorgt er samen met zijn team voor creatieve en verfijnde gerechten met net dat tikkeltje extra.

Bereid met kraakverse ingrediënten en op het ritme van de seizoenen, komen de pure en eerlijke creaties helemaal tot hun recht in het sfeervolle maar ongedwongen interieur waar ruimte en licht een harmonieus samenspel vormen. Strak, modern, maar toch warm. Dat laatste mag je vooral in de winter trouwens letterlijk nemen, wanneer het grote, behaaglijke haardvuur wordt aangestoken. In de zomer is het heerlijk genieten op het terrasje, of komt de zomer binnen door de grote openstaande ramen.

Geef je over aan de uitstekende zorgen van de spontane en charmante gastvrouw Dominique en de culinaire inspiratie van de chef om een (h)eerlijke en vrolijke avond te beleven!

Van harte welkom!
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon