account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taverne Haspengouw

Taverne Haspengouw

Een vaste stek voor de stam- en restaurantgasten, een gezellige plaats voor iedereen die weet wat genieten is. Welkom in Taverne Haspengouw te Zepperen, u bent bij ons meteen in één van de mooiste streken in en rond Sint-Truiden. Wandelaars, fietsers en bloesemtoeristen voelen zich bij ons thuis.

Geniet ’s avonds van een overheerlijk gerecht in ons ruim restaurant of in de brasserie. Drink een lekker biertje op onze gezellige binnenkoer terwijl de kinderen kunnen ravotten in de grote tuin. U waant zich in alle rust van Haspengouw, de ruime parking voor de deur krijgt u er gratis bij. In onze brasserie kan u dagelijks vanaf 10 uur terecht en serveren we ook heel wat gerechten. Het restaurant is enkel open op vrijdag, en zaterdagavond en zondag 's middags en 's avonds op reservatie.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lotte Picard

Heel lekker eten, supervriendelijk personeel en een mooie locatie. Wat kan je meer wensen. Ondanks al jullie goede maatregelen zullen we nog een maandje moeten wachten om weer de voeten onder tafel te schuiven.

zo 18 oktober 2020

A.

Aangename avond, alles was meer dan ok. Dank u voor de inspanning die jullie iedere dag leveren om mensen in deze moeilijke tijden een gezellige avond te bezorgen.

za 10 oktober 2020

Björn Vansimpsen

Heerlijk gegeten in een mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard.

vr 18 september 2020

Marina Dewil

Verzorgde lekkere gerechtjes in een aangename sfeer op een mooi terras! Een aanrader

ma 07 september 2020