account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ter Bogaerde

Ter Bogaerde

Chef en oud leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Gert Vandevorst, leerde de knepen van het vak bij gerenomeerde chefs als Marc Paesbrugghe, Felix Alen en Luc Bellings. In de keuken zet hij sedert de start van restaurant Ter Bogaerde te Aarschot in 2003 de lijnen uit. Met kraakverse producten en respect voor de métier tracht hij dagelijks naar continue kwaliteit op het bord.

Broer Filip Vandevorst en zijn partner Annelies Supply besloten na hun studies Hotelmanagment aan de Erasmushogeschool mee te stappen in dit verhaal. Zij nemen de bediening voor hun rekening. Hun voorkeur gaat uit naar een soepele en ongedwongen stijl. Uit eten te Aarschot in de hagelandse-natuur in een aangenaam kader!

  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Zichem

Gezellige sfeer lekker eten . Zeer gemotiveerde zaakvoerders. Meer moet dat niet zijn.

do 20 september 2018

Frans Hardy

alles was perfect in orde - proficiat en bedankt

wo 05 september 2018

Carl Verheyden

Andermaal een geslaagde avond in een ongedwongen sfeer met lekkere gerechten die aantonen dat eten niet moeilijk moet zijn om lekker te zijn. Productkeuken ten top! Doe zo verder!

za 01 september 2018

Tom De Keyser

Altijd weer super!!

za 25 augustus 2018