account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ter Bogaerde

Ter Bogaerde

Chef en oud leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Gert Vandevorst, leerde de knepen van het vak bij gerenomeerde chefs als Marc Paesbrugghe, Felix Alen en Luc Bellings. In de keuken zet hij sedert de start van restaurant Ter Bogaerde te Aarschot in 2003 de lijnen uit. Met kraakverse producten en respect voor de métier tracht hij dagelijks naar continue kwaliteit op het bord.

Broer Filip Vandevorst en zijn partner Annelies Supply besloten na hun studies Hotelmanagment aan de Erasmushogeschool mee te stappen in dit verhaal. Zij nemen de bediening voor hun rekening. Hun voorkeur gaat uit naar een soepele en ongedwongen stijl. Uit eten te Aarschot in de hagelandse-natuur in een aangenaam kader!

  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Super zeer mooi gebouw en teras eten top

do 08 augustus 2019

Kristoff Corten

Zeer aangename en leuke setting. Gezellig met topkwaliteit gerechten en zeer goed advies over de uitgebreide wijnkaart. Top en bedankt vr de aangename ervaring!

do 08 augustus 2019

Robbert Verheyden

Zoals gewoonlijk een lekkere suggestie menu, met verse producten én topbediening aan tafel. Alles om er een geslaagde avond van te maken. Dankjewel team Ter Bogaerde👍

vr 02 augustus 2019

M.

Een echte aanrader!

vr 28 juni 2019