accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Ter Bogaerde

Contact

Social media

Chef en oud leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Gert Vandevorst, leerde de knepen van het vak bij gerenomeerde chefs als Marc Paesbrugghe, Felix Alen en Luc Bellings. In de keuken zet hij sedert de start van restaurant Ter Bogaerde te Aarschot in 2003 de lijnen uit. Met kraakverse producten en respect voor de métier tracht hij dagelijks naar continue kwaliteit op het bord.

Broer Filip Vandevorst en zijn partner Annelies Supply besloten na hun studies Hotelmanagment aan de Erasmushogeschool mee te stappen in dit verhaal. Zij nemen de bediening voor hun rekening. Hun voorkeur gaat uit naar een soepele en ongedwongen stijl. Uit eten te Aarschot in de hagelandse-natuur in een aangenaam kader!

  • Gault&Millau
  • Laadpaal auto
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marcia Vermeylen

Als was perfect zoals het hoort

vr 12 mei 2023

W.

Top

do 11 mei 2023

Gunther Hernalsteen

Zeer vriendelijke bediening en zoooo lekker. Enige minpuntje 🤔 geen ☺️ Zeker voor herhaling vatbaar 👍

wo 03 mei 2023

J.

Aangename locatie, vriendelijk personeel. Bovendien waren de gerechten van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Dikke pluim voor de kok. Wij hebben genoten, zeker voor herhaling vatbaar.

vr 28 april 2023