account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ter Bogaerde

Ter Bogaerde

Chef en oud leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Gert Vandevorst, leerde de knepen van het vak bij gerenomeerde chefs als Marc Paesbrugghe, Felix Alen en Luc Bellings. In de keuken zet hij sedert de start van restaurant Ter Bogaerde te Aarschot in 2003 de lijnen uit. Met kraakverse producten en respect voor de métier tracht hij dagelijks naar continue kwaliteit op het bord.

Broer Filip Vandevorst en zijn partner Annelies Supply besloten na hun studies Hotelmanagment aan de Erasmushogeschool mee te stappen in dit verhaal. Zij nemen de bediening voor hun rekening. Hun voorkeur gaat uit naar een soepele en ongedwongen stijl. Uit eten te Aarschot in de hagelandse-natuur in een aangenaam kader!

  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Betekom

Zoals steeds zeer vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. Dit alles in het mooie kader van de gerestaureerde molen maakt er telkens weer een geslaagde diner van.

wo 09 oktober 2019

L. uit Zichem

Voor herhaling vatbaar

do 03 oktober 2019

Peter Hennes

Top lekker gegeten zeer goede keuken tof personeel

za 21 september 2019

Jan Pelgrims

Er zijn nog zekerheden in het leven ! De zekerheid dat je in Ter Bogaerde keer op keer culinair in de watten gelegd wordt, met een hartverwarmende service. De 10/10 score is een meer dan realistische weergave van het gevoel dat je overhoudt na een heerlijke avond ! Wij komen hier al jaaaaren, met heel veel plezier, en we hopen die gewoonte nog jaaaaaaaaaaaaaaaaren te kunnen verder zetten ! Jan en Erna

wo 21 augustus 2019