account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ter Bogaerde

Ter Bogaerde

Chef en oud leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Gert Vandevorst, leerde de knepen van het vak bij gerenomeerde chefs als Marc Paesbrugghe, Felix Alen en Luc Bellings. In de keuken zet hij sedert de start van restaurant Ter Bogaerde te Aarschot in 2003 de lijnen uit. Met kraakverse producten en respect voor de métier tracht hij dagelijks naar continue kwaliteit op het bord.

Broer Filip Vandevorst en zijn partner Annelies Supply besloten na hun studies Hotelmanagment aan de Erasmushogeschool mee te stappen in dit verhaal. Zij nemen de bediening voor hun rekening. Hun voorkeur gaat uit naar een soepele en ongedwongen stijl. Uit eten te Aarschot in de hagelandse-natuur in een aangenaam kader!

  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Voor mij is het een geweldige keuken. Er zijn altijd speciallekes op de kaart.

za 11 mei 2019

J.

We zijn reeds enkele malen naar Ter Bogaerde geweest en het is steeds een fijne ervaring. Eten is super en gevarieerd. Bij de wijn krijg je steeds de nodige uitleg en het personeel bediend je op een vlotte en relaxe manier. Echt een aanrader

za 11 mei 2019

H.

Zeer schitterende locatie aan de molen. Zeer verfijnd eten met lekkere wijnen en erg vriendelijke bediening. Een aanrader!

do 18 april 2019

B. uit Langdorp

thuiskomen...in de hemel

wo 06 maart 2019