account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ter Bogaerde

Ter Bogaerde

Chef en oud leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Gert Vandevorst, leerde de knepen van het vak bij gerenomeerde chefs als Marc Paesbrugghe, Felix Alen en Luc Bellings. In de keuken zet hij sedert de start van restaurant Ter Bogaerde te Aarschot in 2003 de lijnen uit. Met kraakverse producten en respect voor de métier tracht hij dagelijks naar continue kwaliteit op het bord.

Broer Filip Vandevorst en zijn partner Annelies Supply besloten na hun studies Hotelmanagment aan de Erasmushogeschool mee te stappen in dit verhaal. Zij nemen de bediening voor hun rekening. Hun voorkeur gaat uit naar een soepele en ongedwongen stijl. Uit eten te Aarschot in de hagelandse-natuur in een aangenaam kader!

  • Gault&Millau
  • Laadpaal auto
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I. uit Huldenberg

Super lekker !!! We vonden het fijn.

za 19 september 2020

Wendy Mues

Overheerlijk eten, super vriendelijke service!

zo 06 september 2020

Sven Michiels

Heel leuk gezeten en genoten, in ontspannen aangename sfeer!! Heel lekker gegeten! Dank jullie wel!

za 05 september 2020

J. uit Brugge

Jaren geleden dat we nog eens in de buurt waren en zo nog eens konden kijken of de uitstekende keuken en bediening nog altijd zo goed was. We kregen bevestiging dat het team nog altijd dezelfde kwaliteit leverde.. Het vernieuwde concept stond ons aan: een zorgvuldig gekozen beperkte kaart met een grote variëteit aan keuzes (van voorgerecht tot de wijnen). Voor elk-wat-wils dus. Volgens mijn echtgenote de "beste wangetjes-ever". Ik vond de keuze van champignons met citroen bij de rib-eye eens iets anders dan de gekende sauzen en zeker zeer geslaagd. Proficiat (ook voor de uitermate vriendelijke bediening. Komen zeker nog met veel plezier terug.

za 05 september 2020