account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ter Bogaerde

Ter Bogaerde

Chef en oud leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Gert Vandevorst, leerde de knepen van het vak bij gerenomeerde chefs als Marc Paesbrugghe, Felix Alen en Luc Bellings. In de keuken zet hij sedert de start van restaurant Ter Bogaerde te Aarschot in 2003 de lijnen uit. Met kraakverse producten en respect voor de métier tracht hij dagelijks naar continue kwaliteit op het bord.

Broer Filip Vandevorst en zijn partner Annelies Supply besloten na hun studies Hotelmanagment aan de Erasmushogeschool mee te stappen in dit verhaal. Zij nemen de bediening voor hun rekening. Hun voorkeur gaat uit naar een soepele en ongedwongen stijl. Uit eten te Aarschot in de hagelandse-natuur in een aangenaam kader!

  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Willy Verhaegen

Heel lekker en vriendelijke bediening

wo 13 juni 2018

Heidi Pittomvils

We hebben heel lekker gegeten. Ook de bediening verdient een pluim. De crème brûlée was voor mij de beste in jaren. We komen zeker terug.

zo 03 juni 2018

D. uit Waanrode

Altijd super lekker gegeten, een aanrader. Al jaren klant en steeds zeer tevreden

za 02 juni 2018

Willianne Schouw

Alles wat we gegeten hebben was van heel goede kwaliteit en zeer lekker klaar gemaakt ook de rode wijn die we aanbevolen kregen was heel lekker ,de bediening was ook uitstekend , spijtig van het zware onweer werden wat nat ondanks de mooie en grote parasols

zo 20 mei 2018