account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Ter Bos

Restaurant Ter Bos

Net als in het nabijgelegen Sterrebos ervaar je in Ter Bos perfect het ritme van de seizoenen. Vele gasten stellen al jaren hun vertrouwen in het restaurant dat nu ook lid is van de Gastronomie van de Rodenbachstreek. Chef Fabrice Loones besteedt maximale aandacht aan zijn gerechten die uitblinken in versheid en smaak. De kaart van Ter Bos bevat een mooi aanbod vlees- en visgerechten. Proef zeker eens de specialiteiten van het huis: de paling in 't groen of de huisbereide garnaalkroketten. Elke maand biedt het succesmenu een selectie heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Op weekdagen en op zaterdagmiddag zijn het dagmenu en het lunchmenu budgetvriendelijke aanraders. Gezellig tafelen is vooral ook heerlijk genieten, dus zorgt gastvrouw Charlotte Embo er voor dat elke gast zich in het sfeervolle interieur op zijn gemak voelt. Wist je dat je hier bij mooi weer ook buiten kunt tafelen? Het recent gerenoveerde restaurant vormt trouwens het ideale kader voor familie- en andere feestjes. En met de geschenkbon van Ter Bos scoor je altijd! Honger gekregen? Verzeker je dan van jouw tafel via het gebruiksvriendelijke reservatiesysteem op deze website.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Afhalen
  • Terras
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Cosette Vercruysse

Was heel lekker ....mooie prijs ....en mooi zitten ....zekers bedankt ....samen ....

vr 10 juli 2020

charlotte dumortier

Een welgekomen ontvangst, vlotte bediening. We kozen voor de succesmenu, een mooie en goede keuze! Het eten was heel lekker! We komen zeker nog terug!

zo 05 juli 2020

Sonja Vanneste

Heel lekkere lunch in de sfeervolle tuin. Vriendelijke bediening.

di 23 juni 2020

Guy Vandeghinste

Enorm genoten van spijs en drank in een zeer aangenaam kader. Zeer vlotte bediening. Zowel de gastvrouw als het personeel zijn heel vriendelijk en attent ook in deze moeilijke coronatijden. Zeer leuk dat wij na het eten mochten genieten van het terras.

zo 21 juni 2020