account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Éetcafé Ter scoete

Éetcafé Ter scoete

Genieten van lekker eten en rust

In dit eetcafé bent u welkom voor zowel een frisse pint als een snelle hap of een uitgebreid feestmenu. Ideaal dus om gezellig te tafelen of om uit te blazen na een fietstocht. U kan genieten van de rust op het overdekt en verwarmd terras, midden in de Limburgse natuur.

Regelmatig worden er themamenu’s voorgesteld. Er zijn hapjes, desserts en ijs voor de lekkerbekken. En in het weekend kan u uitgebreid komen ontbijten. U kan online reserveren of bellen als u een tafel wil boeken.

Ook grote groepen zijn welkom voor bijvoorbeeld een ontbijt of een lunch. Geef eetcafé Ter Scoete dan een seintje, zo kan u kiezen uit geselecteerde menu’s. Onze catering service verzorgt maaltijden voor feesten, recepties, barbecues en koffietafels.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gwendoline Van Meerhaeghe

Jullie zijn heel goed georganiseerd in deze Corona tijden. Het is telkens aangenaam drinken en eten bij jullie. Locatie en bediening zijn echt top! Wij hebben elke keer een vakantiegevoel als wij bij jullie iets komen eten of drinken.

zo 09 augustus 2020

frans vanlommel

Wij hadden ontbijt voor 2 geboekt, we werden verwelkomt met glaasje bubbels en alles erop en eraan...dit alles coronaproef......, het was super lekker en a volentè. Dankjewel aan alle teamleden die dit alles verzorgden mé t mondmaskers bij dit warm weer !! Erna en Sus

za 08 augustus 2020

R.

Mooie ontvangst op een coronaproof terras. Vlotte en vriendelijke bediening. Kwaliteit en variatie van ontbijt++++. Een aanrader om een mooie locatie.

za 08 augustus 2020

Ilse verheyen

Heerlijk en zeer gevarieerd ontbijt! Het ontbijt wordt in deze tijden aan tafel geserveerd, maar dit doet zeker geen afbreuk aan de keuze en kwaliteit. Verschillende soorten brood, pistolets, beleg, warme gerechten en dessertjes. uitstekende service. Er wordt meermaals gevraagd of je nog wat wil bestellen. Heel vriendelijk personeel. De hygiënemaatregelen worden heel goed opgevolgd. Wij komen zeker nog een keer terug!

za 08 augustus 2020