account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Éetcafé Ter scoete

Éetcafé Ter scoete

Genieten van lekker eten en rust

In dit eetcafé bent u welkom voor zowel een frisse pint als een snelle hap of een uitgebreid feestmenu. Ideaal dus om gezellig te tafelen of om uit te blazen na een fietstocht. U kan genieten van de rust op het overdekt en verwarmd terras, midden in de Limburgse natuur.

Regelmatig worden er themamenu’s voorgesteld. Er zijn hapjes, desserts en ijs voor de lekkerbekken. En in het weekend kan u uitgebreid komen ontbijten. U kan online reserveren of bellen als u een tafel wil boeken.

Ook grote groepen zijn welkom voor bijvoorbeeld een ontbijt of een lunch. Geef eetcafé Ter Scoete dan een seintje, zo kan u kiezen uit geselecteerde menu’s. Onze catering service verzorgt maaltijden voor feesten, recepties, barbecues en koffietafels.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anita T' Syen

Het was gewoon super.

za 18 mei 2019

Lieve Bex

Zeer tevreden

za 18 mei 2019

Martin Janssens

Verassingsmenu met Bongo-bon. Goed onthaal met snelle bediening. Keuze heel uitgebreid van de dranken ( ook de wijn ). Alles correct alsof men bestelde van de kaart ( niet altijd het geval met een cadeaubon ). Wij kenden de zaak al eerder met goede ervaringen Zeer zeker een aanrader.

za 04 mei 2019

Gonda Verboven

Dank je wel, het was voor ons een zeer fijne ervaring om bij jullie te komen eten. Gezellig, spontane bediening en zeeeer lekker eten. dikke pluim voor iedereen.

za 04 mei 2019