account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Éetcafé Ter scoete

Éetcafé Ter scoete

Genieten van lekker eten en rust

In dit eetcafé bent u welkom voor zowel een frisse pint als een snelle hap of een uitgebreid feestmenu. Ideaal dus om gezellig te tafelen of om uit te blazen na een fietstocht. U kan genieten van de rust op het overdekt en verwarmd terras, midden in de Limburgse natuur.

Regelmatig worden er themamenu’s voorgesteld. Er zijn hapjes, desserts en ijs voor de lekkerbekken. En in het weekend kan u uitgebreid komen ontbijten. U kan online reserveren of bellen als u een tafel wil boeken.

Ook grote groepen zijn welkom voor bijvoorbeeld een ontbijt of een lunch. Geef eetcafé Ter Scoete dan een seintje, zo kan u kiezen uit geselecteerde menu’s. Onze catering service verzorgt maaltijden voor feesten, recepties, barbecues en koffietafels.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

zeer vriendelijke bediening!!!

do 15 augustus 2019

Knapen Chris

Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We waren aangenaam verrast door het ruim aanbod aan lekkers.... een absolute aanrader!!

zo 11 augustus 2019

Albert de Greve

Het is onze 6 keer dat we komen ontbijten. Ook als we na het fietsen of wandelen terugkomen om wat te eten is het super.Alles is lekker en verzorgd. Ook al het personeel en de uitbaters zijn heel vriendelijk. We rijden van Aalter naar Ter Scoete 1,5u om te ontbijten. Bedankt Albert en Marleen

za 10 augustus 2019

M.

Super! Alles heel netjes gepresenteerd en vers!

zo 04 augustus 2019