account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Éetcafé Ter scoete

Éetcafé Ter scoete

Genieten van lekker eten en rust

In dit eetcafé bent u welkom voor zowel een frisse pint als een snelle hap of een uitgebreid feestmenu. Ideaal dus om gezellig te tafelen of om uit te blazen na een fietstocht. U kan genieten van de rust op het overdekt en verwarmd terras, midden in de Limburgse natuur.

Regelmatig worden er themamenu’s voorgesteld. Er zijn hapjes, desserts en ijs voor de lekkerbekken. En in het weekend kan u uitgebreid komen ontbijten. U kan online reserveren of bellen als u een tafel wil boeken.

Ook grote groepen zijn welkom voor bijvoorbeeld een ontbijt of een lunch. Geef eetcafé Ter Scoete dan een seintje, zo kan u kiezen uit geselecteerde menu’s. Onze catering service verzorgt maaltijden voor feesten, recepties, barbecues en koffietafels.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marleen Vandesompel

Was super goed eten verzorgd en super vriendelijk personeel De liging is prachtig en zeker als goedweer is zeer kindvriendelijk ook kunnen daar buiten veel plezier beleven aanrader

za 07 maart 2020

C.

Alles was prima. De borden waren rijkelijk gevuld. Meer dan voldoende, maar heel lekker. Ter Scoete is zeker aan te bevelen. Ook een prachtige lokatie.

zo 01 maart 2020

Rudi Engler

over de hele lijn uitstekend,zowel bediening als kwaliteit op top niveau.

za 08 februari 2020

Marie Rose Stockmans

vr herhaling vatbaar

zo 19 januari 2020