account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Éetcafé Ter scoete

Éetcafé Ter scoete

Genieten van lekker eten en rust

In dit eetcafé bent u welkom voor zowel een frisse pint als een snelle hap of een uitgebreid feestmenu. Ideaal dus om gezellig te tafelen of om uit te blazen na een fietstocht. U kan genieten van de rust op het overdekt en verwarmd terras, midden in de Limburgse natuur.

Regelmatig worden er themamenu’s voorgesteld. Er zijn hapjes, desserts en ijs voor de lekkerbekken. En in het weekend kan u uitgebreid komen ontbijten. U kan online reserveren of bellen als u een tafel wil boeken.

Ook grote groepen zijn welkom voor bijvoorbeeld een ontbijt of een lunch. Geef eetcafé Ter Scoete dan een seintje, zo kan u kiezen uit geselecteerde menu’s. Onze catering service verzorgt maaltijden voor feesten, recepties, barbecues en koffietafels.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit beringen

We bezochten deze zaak met een bongobon en mochten kiezen uit vis of vleesgerecht en dan was er bijhorend de keuze uit 2 voorgerechten of 2 nagerechten. De gekozen gerechten waren lekker en met detail voor afwerking gepresenteerd. De desserten waren TOP. De koffie achteraf was vergezeld met nog enkele kleine zoetjes. We zijn zeker tevreden en gaan deze zaak nog bezoeken.

zo 28 november 2021

A.

Corona veilig ...Super vriendelijk ...heel lekker ...een aanrader

za 20 november 2021

E.

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en met veel zorg samengesteld. Het was genieten van al het lekkers.

za 20 november 2021

L.

Uitgebreide keuze

zo 14 november 2021