account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Barn

The Barn

Korte beschrijving van de zaak (indien niet op website terug te vinden) In dit gloednieuwe restaurant met landelijk karakter zal je uitgebreid kunnen genieten van zowel klassiekers als originele seizoensgerechten. Kom en ontdek deze gezellige brasserie met café, buitenbar en groot terras. In onze tuin bieden we eveneens de mogelijkheid om bedrijfs- en privéfeesten te verzorgen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Jammer dat jullie restaurant niet bij ons in de streek ligt! Gezellig, mooi interieur en heerlijk gegeten!

za 13 juli 2019

C.

Het is mij een genoegen om voor dit restaurant een 10 te geven omdat we gewoon geen enkel negatief puntje op te merken hebben. Mooie omgeving. Als ik sommige reviews lees dan stel ik me soms de vraag hoe men thuis moet bediend worden, ik ken dat van die gasten die denken dat iedereen klaar moet staat voor hen. We waren gisteren met 8 personen en iedereen was positief. Bediening was zeer vlot en top! Aan de man die de verse ijsjes maakt : nog eens bedankt voor het mooie gebaar! Wij komen zeker nog terug. Een aanrader !

zo 07 juli 2019

Kurt Van wassenhove

The barn een echte aanrader

za 29 juni 2019

C. uit Mariakerke

Zeer lekker en een heerlijk terras

vr 28 juni 2019