account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Barn

The Barn

Korte beschrijving van de zaak (indien niet op website terug te vinden) In dit gloednieuwe restaurant met landelijk karakter zal je uitgebreid kunnen genieten van zowel klassiekers als originele seizoensgerechten. Kom en ontdek deze gezellige brasserie met café, buitenbar en groot terras. In onze tuin bieden we eveneens de mogelijkheid om bedrijfs- en privéfeesten te verzorgen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Vlotte bediening, lekker gegeten !!!!

za 17 oktober 2020

M.

Vriendelijk personeel, verfijnde bediening en vooral lekker eten, in een groot maar gezellige zaak. Gepaste verlichting en muziek op de achtergrond. Ideaal voor zowel een Date als tafelen in groep.

vr 16 oktober 2020

Lieven Persoons

We waren aangenaam verrast door de vriendelijkheid van het personeel, de lekkere keuken, de warme gezellige sfeer, het charmant interieur. Toen Erna voor het eerst onze aperitief kwam opnemen, waren we onmiddellijk zeker dat ons diner buitengewoon ging worden. Hier komen we zeker en vast nog terug!

vr 02 oktober 2020

Kathleen De Rycker

Zeer vlotte en vriendelijke bediening en alles was heel lekker, zoals gewoonlijk.

za 19 september 2020