accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

The Bistronomy

Contact

BELEEF EEN UNIEKE EETERVARING IN THE BISTRONOMY

The Bistronomy is gevestigd op de Innovation Campus van Living Tomorrow in Vilvoorde. Het restaurant past perfect binnen de filosofie van Living Tomorrow en laat gasten kennis maken met heerlijke gerechten én nieuwe hospitality-innovaties. Gasten ontdekken een modern, maar toch warm en luxueus interieur. Ook in de zomer is het er heerlijk vertoeven op het terras.
Achter het fornuis staat niemand minder dan topchef Marc Clement, die zijn strepen in de gastronomische wereld reeds ruimschoots heeft verdiend. Alle gerechten worden bereid met innovatieve technieken, volgens inzichten van Marc.

Marc Clement: “Originele ingrediënten vormen een passie voor mij, een passie die ik doorheen mijn hele loopbaan als een rode draad heb meegenomen om de perfectie op het bord te kunnen brengen. Ik opteer voor kleine, uitgelezen gerechten met heel veel aandacht voor de herkomst ervan, die zorgen voor een unieke beleving binnen het innovatieve kader van het restaurant.”

Vandaag zorgt het team van The Bistronomy voor betaalbare gastronomie in de vorm van frisse, eigenzinnige creaties die de meest veeleisende fijnproevers verrassen. Kortom, gastronomie met een knipoog naar de toekomst.
The Bistronomy scoort ook op wereldniveau. Het mocht onlangs de TripAdvisor 2020 Best of the Best-Award in ontvangst nemen.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit zellik

Een schotel met skrei. Vis vqn eerste kwaliteit. Uitstekend klaargemaakt. Originele bereiding met verse nieuwe witte asperges.

wo 02 februari 2022

Dirk Kerkhove

Hoogstaande culinariteit met onberispelijke kwaliteit van de borden. Verborgen pareltje...

vr 03 december 2021

C.

Bijzonder heerlijke en mooie gerechten. Perfecte balans van smaken. De aangepaste wijnselectie bij de gerechten is ook een echte aanrader. De service is erg aangepast aan de sfeer van de tafel: een echt aanvoelen van de klant! Het was een echte totaalbeleving: het plaatje is gewoon perfect.

wo 03 november 2021

L. uit Strombeek-Bever

Top middag dankzij een goed uitgebalanceerd menu.

wo 29 november 2017