account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Bistronomy

The Bistronomy

BELEEF EEN UNIEKE EETERVARING IN THE BISTRONOMY

The Bistronomy is gevestigd op de Innovation Campus van Living Tomorrow in Vilvoorde. Het restaurant past perfect binnen de filosofie van Living Tomorrow en laat gasten kennis maken met heerlijke gerechten én nieuwe hospitality-innovaties. Gasten ontdekken een modern, maar toch warm en luxueus interieur. Ook in de zomer is het er heerlijk vertoeven op het terras.
Achter het fornuis staat niemand minder dan topchef Marc Clement, die zijn strepen in de gastronomische wereld reeds ruimschoots heeft verdiend. Alle gerechten worden bereid met innovatieve technieken, volgens inzichten van Marc.

Marc Clement: “Originele ingrediënten vormen een passie voor mij, een passie die ik doorheen mijn hele loopbaan als een rode draad heb meegenomen om de perfectie op het bord te kunnen brengen. Ik opteer voor kleine, uitgelezen gerechten met heel veel aandacht voor de herkomst ervan, die zorgen voor een unieke beleving binnen het innovatieve kader van het restaurant.”

Vandaag zorgt het team van The Bistronomy voor betaalbare gastronomie in de vorm van frisse, eigenzinnige creaties die de meest veeleisende fijnproevers verrassen. Kortom, gastronomie met een knipoog naar de toekomst.
The Bistronomy scoort ook op wereldniveau. Het mocht onlangs de TripAdvisor 2020 Best of the Best-Award in ontvangst nemen.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Bijzonder heerlijke en mooie gerechten. Perfecte balans van smaken. De aangepaste wijnselectie bij de gerechten is ook een echte aanrader. De service is erg aangepast aan de sfeer van de tafel: een echt aanvoelen van de klant! Het was een echte totaalbeleving: het plaatje is gewoon perfect.

wo 03 november 2021

L. uit Strombeek-Bever

Top middag dankzij een goed uitgebalanceerd menu.

wo 29 november 2017

J. uit Lede

Prima gesmaakte eten, netjes verzorgd, vlot geserveerd in een aangenaam kader

zo 26 november 2017

A. uit Zaventem

Zeer fijn, zeer aangenaam!

do 23 november 2017