account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Bistronomy

The Bistronomy

Binnen Living Tomorrow brengen we nu het concept "The Bistronomy" waar wij en onze partners u kennis laten maken met de innovaties binnen het horeca landschap.

The Bistronomy is een publiek toegankelijk restaurant voor lunch en diner en dit van maandag tot vrijdag, of in het weekeinde voor groepen. Samen met u is het onze bedoeling om de toekomst te onderzoeken, nieuwe concepten te introduceren en feedback te ontvangen, dit zowel van professionelen (horeca) als van de culinaire genieter.

Horeca staat voor vele uitdagingen in ons landschap, uitdagingen die aangegaan moeten worden om deze sector levendig en dynamisch te houden maar hoe moet de sector reageren, hoe moet de horeca ondernemer innoveren, dit wensen onze partners binnen het concept van The Bistronomy te gaan ontdekken, zal een robot zijn intrede doen als volwaardige ober? Zal de bezoeker van het restaurant van de toekomst zelf zijn eten dienen te bereiden? Wat met opleidingen of loonadministratie? Alles is mogelijk...
Zo zal Living Tomorrow samen met de partners binnen het platform "The Bistronomy" de toekomst aftasten en u bevragen naar uw ervaring. Dat is de reden dat we u graag betrekken in de uitbouw van de toekomst.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Strombeek-Bever

Top middag dankzij een goed uitgebalanceerd menu.

wo 29 november 2017

J. uit Lede

Prima gesmaakte eten, netjes verzorgd, vlot geserveerd in een aangenaam kader

zo 26 november 2017

A. uit Zaventem

Zeer fijn, zeer aangenaam!

do 23 november 2017

K. uit VIlvoorde

Super lunch aan 39€. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan

zo 19 november 2017