account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Black Fox

The Black Fox

Geïnspireerd op de butchers uit New York, waar slagers ondertussen op dezelfde hoogte staan als rocksterren, introduceren wij de Amerikaanse vleescultuur in Nijmegen. In ons restaurant eet je de beste dry aged steaks van de stad. In de bar van The Black Fox kun je genieten van een op maat gemaakte bier of whiskeyproeverij. Bij de slagerij haal je natuurlijk je vlees voor thuis, maar kun je je ook inschrijven voor een workshop. Tijdens de workshop leer je hoe je zelf de lekkerste worsten, patés en rillettes maakt en waar eigenlijk die ribeye precies zit in een koe. Houd je van vlees, dan kom je naar The Black Fox.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Heerlijk eten met aandacht bedacht en bereidt.

za 11 juli 2020

G.

Viandes délicieuses !

vr 10 juli 2020

W.

Ook goed rekening gehouden met een glutenvrij dieet. Een jongen was daar net gestart, maar deed het super. Gaf ook aan dat hij pas begonnen was, wat hem erg goed deed! Fantastisch vlees met lekkere wijnen.

zo 05 juli 2020

S.

Als je goed vlees kan waarderen moet je hier zeker een keertje gaan eten! Super vriendelijke bediening, onwijs lekker eten!

ma 29 juni 2020