account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Butcher's Son

The Butcher's Son

Chef-kok Bert-Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens openen in de Stadsbrouwerij hun eigen restaurant: The Butcher’s Son. Je vlees kies je uit de koeltoog. Het bier van de uitgebreide bierkaart.

Chef-kok Bert-Jan en Luc Dickens zijn al járen vrienden. Tien jaar geleden leerden ze elkaar kennen bij sterrenrestaurant De Schone van Boskoop. Luc was er maître-sommelier en Bert-Jan souschef. Nu openen ze sámen een restaurant: The Bucher’s Son. “Een nieuw avontuur waar we alle twee ongelooflijk veel zin in hebben”, klinkt het bij Bert-Jan.
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stéphane Delbaere

Prima gegeten!! Kraakverse producten die aangenaam worden geserveerd. Doe zo voort !!

ma 01 april 2019

E. uit Temse

Bijzonder vriendelijk en attent onthaal. Personeel loopt er redelijk zen bij, de sfeer is sereen en ontspannen. Met 6 voorgerechten en 7 hoofdgerechten niet te veel keuzestress tussen al dit origineels, bovendien steeds de nodige uitleg kregen. Het glas wijn, waarin oa. Sirah, matchte erg goed bij de Charolais entrecôte. Ik was er mij geheel niet van bewust dat “The butcher’s Son” een Michelin ster had , wel verwonderen doet het me niet, erg knap dat dit geen stukken van mensen moest kosten. Kortom, het eten was even voortreffelijk als mijn charmant gezelschap. Voor het laatste had ik zelf gezorgd, wij komen zeker terug.

ma 01 april 2019

Willy Stes

Een hemels feest voor tong en gehemelte!!!

do 14 februari 2019

Norbert eyckmans

Rustig en mooi interieur gezellig en de bediening was voortreffelijk. Personeel heel vriendelijk en correct. iedereen die we passeerden bij het verlaten van het restaurant zei goede avond. Moet niet maar voelt heerlijk aan .

vr 18 januari 2019