account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Butcher's Son

The Butcher's Son

Chef-kok Bert-Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens openen in de Stadsbrouwerij hun eigen restaurant: The Butcher’s Son. Je vlees kies je uit de koeltoog. Het bier van de uitgebreide bierkaart.

Chef-kok Bert-Jan en Luc Dickens zijn al járen vrienden. Tien jaar geleden leerden ze elkaar kennen bij sterrenrestaurant De Schone van Boskoop. Luc was er maître-sommelier en Bert-Jan souschef. Nu openen ze sámen een restaurant: The Bucher’s Son. “Een nieuw avontuur waar we alle twee ongelooflijk veel zin in hebben”, klinkt het bij Bert-Jan.
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Willy Stes

Een hemels feest voor tong en gehemelte!!!

do 14 februari 2019

Norbert eyckmans

Rustig en mooi interieur gezellig en de bediening was voortreffelijk. Personeel heel vriendelijk en correct. iedereen die we passeerden bij het verlaten van het restaurant zei goede avond. Moet niet maar voelt heerlijk aan .

vr 18 januari 2019

Rudi Heivers

Gezellige sfeer, fijne keuken, topkwaliteit verse producten, goede wijnkeuze. Hier moet je absoluut geweest zijn!

do 17 januari 2019

Francesco/ Spiga D Oro Di Taranto

Zeeeeeer lekker, we waren met 8 en het was een geslaagde verjaardagsdinner voor mijn man. Nog eens dank u voor de attentie !!

ma 14 januari 2019