account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Fat Smoker

The Fat Smoker

The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.

Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Hoevelaken

Nu voor de derde keer geweest om de onbeperkt spareribs en kip te eten: nog steeds overheerlijk vlees en top bediening. De beste spareribs ooit wat mij betreft. Ik raad het aan iedereen aan die van meesterlijk bereid vlees houdt. Plus, de sfeer in de restaurant is zeer gezellig.

do 06 juni 2019

C.

Echt genoten! Fijne bediening en zalig gegeten

do 30 mei 2019

K.

Prima, lekker eten, goede bediening en leuke muziek

zo 31 maart 2019

Jennie Ras

Het was echt geweldig heerlijk gegeten. Leuke eigenaar gezellig praatje . Komen nog een keer terug

za 16 maart 2019