account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Fat Smoker

The Fat Smoker

The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.

Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Fantastisch eten...vlotte en goede bediening.. Leuke ..passende muziek.. Mooi terras... Was voor ons de eerste , maar zeker niet de laatste keer.. Een dikke tien van ons...

wo 14 augustus 2019

Patrick Bijlsma

We hadden op het laatste moment besloten hier te gaan eten met 6 volwassenen 1 kind en een baby en hadden hier absoluut geen spijt van. Het vlees was perfect gegaard en mals. De service was uitstekend. Als we ooit nog in de buurt van Nijkerk zijn komen we hier zeker weer een hapje eten.

zo 11 augustus 2019

M.

Lekker gegeten en aardige mensen

wo 07 augustus 2019

B.

Heerlijk gegeten en gedronken. Was wel met de 50 procent zomeraktie. Anders zou ik hier niet terecht gekomen zijn. Het eten was lekker en de sfeer was goed met leuke muziek.

vr 02 augustus 2019