account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Harbour Club Amsterdam Zuid

The Harbour Club Amsterdam Zuid

In het hart van Oud-Zuid, daar waar de vijf Amsterdamse grachten samenkomen, vind je The Harbour Club Amsterdam Zuid. Een uniek restaurantconcept gelegen op een historisch stukje Amsterdam aan het water en gevestigd in het viersterren Apollo Amsterdam Hotel.

The Harbour Club Amsterdam Zuid is dé parel van Oud-Zuid. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kun je aan het water dineren en genieten van het mooiste plekje van de stad. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner op dinsdagavond of natuurlijk een sprankelende donderdagavond met vrienden.

Kom langs en laat je verrassen. Wining & dining in een eigentijdse en informele ambiance met een hoogwaardige service.
Stel een vraag
Beoordelingen

7

Gemiddelde score

  • 7.8/10   Kwaliteit
  • 6.6/10   Service
  • 6.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Z.

Vriendelijke bediening, geweldige ambiance, heerlijk eten en drinken!

zo 07 oktober 2018

K. uit Hoofddorp

We hadden sushi en sashimi vooraf en hoofdgerecht de Tomahawk steak. Hele verse vis gebruikt en de sushirijst is goed bereid, laatste niet een onbelangrijke randvoorwaarde. Wellicht een tip aan de chef: probeer fatty salmon. De Tomahawk was medium rare besteld, maar was meer richting rare. Echter, het vlees smaakte zodanig goed, dat het geen reden is om op dan wel aanmerkingen te maken. Om de beleving compleet te maken werden we verder bediend door een vriendelijke dame. Al met al een heel geslaagde avond!

wo 29 augustus 2018

B.

Unieke kaart en mooie locatie

za 18 augustus 2018

R.

Het restaurant ligt prachtig en het terras is heel mooi, zo aan het water. Bovendien eet je als groep gezelliger aan ronde dan aan langwerpige tafels.

za 04 augustus 2018