accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

The Hunting Lodge

Contact

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en het uitzicht op kasteel Rosendael maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk. En dan bent u nog niet eens binnen! Want een enthousiast team zorgt voor een gastvrij ontvangst en weet u te verrassen met een authentieke keuken waaraan een moderne twist is gegeven. Een culinair paradijs!

Bij The Hunting Lodge draait het om puur en eerlijk koken. De seizoenen vinden hun creatieve vertaling in de keuken. Daarbij wordt er vaak een verrassende twist aan klassieke gerechten gegeven waarbij de herkenbaarheid van de ingrediënten altijd voorop staat. Koken met respect voor het product of een bereidingswijze. “Ieder gerecht komt ergens vandaag en heeft een verhaal.”

The Hunting Lodge heeft met haar verschillende ruimtes op elke vraag een passend antwoord. Van een gezellig diner met vrienden, een receptie in de tuin, tot een professionele presentatie voor uw bedrijf.

The Hunting Lodge beschikt met haar monumentale muziekkoepel over een prachtige locatie voor het vieren van het huwelijk. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk, tot een uitgebreid diner met feestavond.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 8.1/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ellis Bosveld

We hebben heerlijk gegeten,metvernieuwende gerechten! De bediening was vlot en zeer kundig. Al met al een fijne avond!

vr 06 maart 2020

Sophia Wansleeben

Wat een genot! Heerlijk als mensen zo gepassioneerd zijn...

za 22 februari 2020

B.

Erg attente bediening : lekkere wijnen b

vr 21 februari 2020

Miriam Donders

De hunting lodge is onze Guilty pleasure, heerlijk eten met prachtig uitzicht zowel binnen als naar buiten! De etentjes bij de HL, vergeten we eigenlijk nooit. 👍🏻

di 28 januari 2020