account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Hunting Lodge

The Hunting Lodge

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en het uitzicht op kasteel Rosendael maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk. En dan bent u nog niet eens binnen! Want een enthousiast team zorgt voor een gastvrij ontvangst en weet u te verrassen met een authentieke keuken waaraan een moderne twist is gegeven. Een culinair paradijs!

Bij The Hunting Lodge draait het om puur en eerlijk koken. De seizoenen vinden hun creatieve vertaling in de keuken. Daarbij wordt er vaak een verrassende twist aan klassieke gerechten gegeven waarbij de herkenbaarheid van de ingrediënten altijd voorop staat. Koken met respect voor het product of een bereidingswijze. “Ieder gerecht komt ergens vandaag en heeft een verhaal.”

The Hunting Lodge heeft met haar verschillende ruimtes op elke vraag een passend antwoord. Van een gezellig diner met vrienden, een receptie in de tuin, tot een professionele presentatie voor uw bedrijf.

The Hunting Lodge beschikt met haar monumentale muziekkoepel over een prachtige locatie voor het vieren van het huwelijk. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk, tot een uitgebreid diner met feestavond.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Wij hebben met 16 mensen gegeten bij de Hunting Lodge. Ik bel zelf altijd wat huiverig als ik met een grote groep ergens ga eten. Meestal gaat er dan van alles mis. Bij de Hunting Lodge was het anders. Perfecte tafelsetting, service, eten en wijnen. Ook de akoestiek was prettig, waardoor het niet lawaaierig was. We hebben een heerlijke avond gehad, waarvoor veel dank!

vr 17 januari 2020

Annelies Tempel

Wederom heerlijk gegeten! Kwaliteit, met zorg en persoonlijke aandacht. De gerechten zijn heerlijk en een lust voor het oog. We worden er telkens weer door geraakt. Evenals door de vriendelijkheid en servicegerichtheid van de mensen die er werken.

za 11 januari 2020

Ellen Iwema

Wij zijn -en voelen ons enorm verwend door de gehele staf, de keuze van het menu en de bijpassende wijnen. Echt een feestje, heel veel dank daarvoor

do 26 december 2019

Johan Vlietstra

Uitstekend verzorgde kerst lunch, goede sfeer, uitstekend bijpassende wijnen en heerlijke smaken zowel de amuses als de gerechten.

do 26 december 2019