account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Hunting Lodge

The Hunting Lodge

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en het uitzicht op kasteel Rosendael maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk. En dan bent u nog niet eens binnen! Want een enthousiast team zorgt voor een gastvrij ontvangst en weet u te verrassen met een authentieke keuken waaraan een moderne twist is gegeven. Een culinair paradijs!

Bij The Hunting Lodge draait het om puur en eerlijk koken. De seizoenen vinden hun creatieve vertaling in de keuken. Daarbij wordt er vaak een verrassende twist aan klassieke gerechten gegeven waarbij de herkenbaarheid van de ingrediënten altijd voorop staat. Koken met respect voor het product of een bereidingswijze. “Ieder gerecht komt ergens vandaag en heeft een verhaal.”

The Hunting Lodge heeft met haar verschillende ruimtes op elke vraag een passend antwoord. Van een gezellig diner met vrienden, een receptie in de tuin, tot een professionele presentatie voor uw bedrijf.

The Hunting Lodge beschikt met haar monumentale muziekkoepel over een prachtige locatie voor het vieren van het huwelijk. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk, tot een uitgebreid diner met feestavond.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Richard Harselaar

Ik heb op 21-09-2019 mijn vrouw ten huwelijk gevraagd in de muziek koepel. En tussen door heerlijk gegeten. En ik heb alleen maar lof over deze plaats. De bediening was goed en het eten ook. En mijn vrouw heeft ook nog ja gezegd..

za 21 september 2019

J.

Een fantastische lokatie, zeer correct personeel, super eten.

zo 01 september 2019

Bonnie Verhagen

Wat was het een feestje om op het terras van the Hunting Lodge een maaltijd te nuttigen. Dank!

za 10 augustus 2019

N. uit Bornem

Nu 3de keer dat we er gegeten hebben en het blijft constant heel goed. We hadden ook geluk met het weer dus konden we buiten eten. Subliem uitzicht, bij een heerlijke wijn en fantastisch eten. What more can you dream of ?

di 06 augustus 2019