account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Hunting Lodge

The Hunting Lodge

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en het uitzicht op kasteel Rosendael maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk. En dan bent u nog niet eens binnen! Want een enthousiast team zorgt voor een gastvrij ontvangst en weet u te verrassen met een authentieke keuken waaraan een moderne twist is gegeven. Een culinair paradijs!

Bij The Hunting Lodge draait het om puur en eerlijk koken. De seizoenen vinden hun creatieve vertaling in de keuken. Daarbij wordt er vaak een verrassende twist aan klassieke gerechten gegeven waarbij de herkenbaarheid van de ingrediënten altijd voorop staat. Koken met respect voor het product of een bereidingswijze. “Ieder gerecht komt ergens vandaag en heeft een verhaal.”

The Hunting Lodge heeft met haar verschillende ruimtes op elke vraag een passend antwoord. Van een gezellig diner met vrienden, een receptie in de tuin, tot een professionele presentatie voor uw bedrijf.

The Hunting Lodge beschikt met haar monumentale muziekkoepel over een prachtige locatie voor het vieren van het huwelijk. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk, tot een uitgebreid diner met feestavond.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

C.

Weer heerlijk laten verwennen

zo 15 juli 2018

Anja De Roo van Klaveren

De omgeving is prachtig, het weer was prachtig, het eten was weer geweldig. Wat heb ik genoten van het diner ter gelegenheid van mijn 65 ste verjaardag.

zo 15 juli 2018

H.

Bijzonder en heerlijk!

di 03 juli 2018

Sabine Bolder

Mooie omgeving, goede service en erg vriendelijk personeel. Het Diner was zowel een lust voor het oog, als een streling op de tong. Top!

zo 10 juni 2018