account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Hunting Lodge

The Hunting Lodge

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en het uitzicht op kasteel Rosendael maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk. En dan bent u nog niet eens binnen! Want een enthousiast team zorgt voor een gastvrij ontvangst en weet u te verrassen met een authentieke keuken waaraan een moderne twist is gegeven. Een culinair paradijs!

Bij The Hunting Lodge draait het om puur en eerlijk koken. De seizoenen vinden hun creatieve vertaling in de keuken. Daarbij wordt er vaak een verrassende twist aan klassieke gerechten gegeven waarbij de herkenbaarheid van de ingrediënten altijd voorop staat. Koken met respect voor het product of een bereidingswijze. “Ieder gerecht komt ergens vandaag en heeft een verhaal.”

The Hunting Lodge heeft met haar verschillende ruimtes op elke vraag een passend antwoord. Van een gezellig diner met vrienden, een receptie in de tuin, tot een professionele presentatie voor uw bedrijf.

The Hunting Lodge beschikt met haar monumentale muziekkoepel over een prachtige locatie voor het vieren van het huwelijk. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk, tot een uitgebreid diner met feestavond.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paul van Uden

Mooie locatie, zeer vriendelijk personeel en het eten is geweldig!

do 14 maart 2019

R.

Eten was voortreffelijk, we hebben het aangeraden menu gekozen en dat was uitstekend. Zat zelf helaas iets te dicht bij de open haard waardoor het na het voorgerecht al aardig warm begon te worden.

zo 03 maart 2019

Henk Beltman

Prachtige locatie, fantastisch terras, heerlijk eten, gezellige bediening, halve flesjes onvergetelijke wijn en de rekening valt mee....,

zo 17 februari 2019

Ciska van Dooren-Schouten

Heerlijk gegeten en uiterst vriendelijk bediend.

za 09 februari 2019