account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Millèn Restaurant

The Millèn Restaurant

Midden in het hart van Rotterdam vindt u sinds juli 2018 restaurant the Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. The Millèn is gevestigd in de iconische Millenniumtoren, op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel.
Onze liefde voor goed eten vertaalt zich in verrassende menu’s waarin pure ingrediënten uit het seizoen de basis vormen. We selecteren hiervoor de beste ingrediënten en producten, die met zorg en aandacht door onze leveranciers worden aangeboden.
Fijnproevers en liefhebbers ontsnappen hier even aan de hectiek van de altijd bruisende metropool. Zij genieten bij restaurant The Millèn van een culinaire lunch of diner, zowel zakelijk als privé.
Ons restaurant is op 17 december 2018 beloond met een Michelinster.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dennis van Beers

Uitstekende gerechten met een relaxte service

do 17 september 2020

C. uit Rijswijk

Wat een explosie aan fantastische gerechten, prachtig opgemaakte borden. De service grandioos Mijn man had aangegeven dat hij op dit moment niet goed kan kauwen, de keuken heeft daarop gereageerd en een passend 4 gangen-menu op maat geserveerd. Kwaliteit top top top

za 12 september 2020

Ben Smit

Wat een geweldig restaurant met dito service. Altijd verwennerij om hier heen te mogen gaan!

vr 04 september 2020

Ans van Bemmel

In een woord : Fantastisch!

di 01 september 2020