account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Millèn Restaurant

The Millèn Restaurant

Midden in het hart van Rotterdam vindt u sinds juli 2018 restaurant the Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. The Millèn is gevestigd in de iconische Millenniumtoren, op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel.
Onze liefde voor goed eten vertaalt zich in verrassende menu’s waarin pure ingrediënten uit het seizoen de basis vormen. We selecteren hiervoor de beste ingrediënten en producten, die met zorg en aandacht door onze leveranciers worden aangeboden.
Fijnproevers en liefhebbers ontsnappen hier even aan de hectiek van de altijd bruisende metropool. Zij genieten bij restaurant The Millèn van een culinaire lunch of diner, zowel zakelijk als privé.
Ons restaurant is op 17 december 2018 beloond met een Michelinster.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Koevoet

Langoustines, turbot, duif waren voortreffelijk van structuur en smaak.

za 14 september 2019

R.

Chefkok Wim Severein heeft de lat wéér hoger gelegd, met een sublieme combinatie van presentatie, smaak én geur. Wij roken de zee (octopus) en de natuur (wilde eend) bijvoorbeeld, alsof we er middenin zaten. Of was dat de gewenste associatie? Hmm. ;-) subliem! De entourage is als vanouds informeel, modern en een genot om er te zijn.

di 10 september 2019

Robert Tromp

Eten is er een echt feestje, door de kwaliteit en de service

di 10 september 2019

K.

Wat een fantastische lunch! De verhouding prijs - kwaliteit van het lunchmenu is simpelweg onovertroffen in het centrum van Rotterdam. Tel daarbij op de flexibiliteit van het Millèn team toen bleek dat drie mensen nog langs kwamen voor de koffie en we zonder enig probleem de privé-ruimte mochten gebruiken en je scoort een dikke 10 bij je zakenpartners. Dank.

vr 06 september 2019