account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Millèn Restaurant

The Millèn Restaurant

Midden in het hart van Rotterdam vindt u sinds juli 2018 restaurant the Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. The Millèn is gevestigd in de iconische Millenniumtoren, op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel.
Onze liefde voor goed eten vertaalt zich in verrassende menu’s waarin pure ingrediënten uit het seizoen de basis vormen. We selecteren hiervoor de beste ingrediënten en producten, die met zorg en aandacht door onze leveranciers worden aangeboden.
Fijnproevers en liefhebbers ontsnappen hier even aan de hectiek van de altijd bruisende metropool. Zij genieten bij restaurant The Millèn van een culinaire lunch of diner, zowel zakelijk als privé.
Ons restaurant is op 17 december 2018 beloond met een Michelinster.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Wat een fijn restaurant. Heerlijk eten in comfortabele sfeer en fijne spontane bediening. Perfect voor zakenlunch of diner maar ook voor een gezellige avond met vrienden of familie. Ik ga zeker weer terug.

di 09 juli 2019

D. uit Dordrecht

Heel ruim opgezet, daardoor het gevoel bijna privé te dineren. Heel erg fijn en een leuke sfeer. Misschien dat de bediening ietsje té opzichtig 'theatraal jolig' was, maar zeker niet storend. Beetje theater in een sterrenrestaurant dat het goed voor elkaar heeft, is altijd wel vermakelijk. De sommelier had prima suggesties om tot een goede wijnkeuze te komen, waardoor mijn tafelgenote en ik, na proeven en beiden een andere smaak, bij een mooie wijn zijn uitgekomen die we beiden konden waarderen. Het was een mooie, fijne en lekkere avond met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

wo 26 juni 2019

Floors Ton

Geweldig restaurant! Leuke gepaste bediening in stijl. Mooie locatie. Mooie snelheid van opdienen v gerechten (wellicht iets te snel als je heel relaxed wilt zitten wanneer je alle tijd hebt, maar voor zakendiner perfect)

di 04 juni 2019