account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The National Brasserie

The National Brasserie

We verwelkomen u graag in ons clubhuis: een gezellige bar met adembenemend zicht. We serveren u hier onder meer 6 Belgische bieren van ’t vat en mixen klassieke en innovatieve cocktails voor u.

Geniet in een schitterend kader van huisbereide Belgische gerechten met verse topproducten. Op weekdagen serveren we een heerlijk lunchmenu. En dat is niet alles: tussen 14 en 19 uur zijn er alle dagen lekkere tapas (behalve maandag).

Bij goed weer is het aangenaam verpozen in de comfortabele loungezetels van ons grote terras. Een ruime gratis parking is voorzien. Leden en niet-leden zijn welkom!
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.5

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 6.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Laurent Boes

Zeer lekkere en originele versie van seviche van tonijn. De zeetong was eveneens zeer lekker klaargemaakt en kraakvers. Mooi kader binnen en buiten. Een aanrader voor een zakenlunch

do 30 september 2021

P. uit Tervuren

Mooi verzorgde setting, in harmonie met de omringende golf. De bediening was erg vriendelijk en efficiënt. En - minstens even belangrijk - de maaltijd beantwoordde helemaal aan wat je in deze setting mag verwachten. Top.

zo 09 mei 2021

M.

zeer goede kwaliteit van eten en een perfecte service. zeker aan te raden bij vrienden.

do 08 oktober 2020

Philippe D'Archambeau

Top avond beleefd, service was uitstekend en de 'food' was heel lekker

di 15 september 2020