account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The National Brasserie

The National Brasserie

We verwelkomen u graag in ons clubhuis: een gezellige bar met adembenemend zicht. We serveren u hier onder meer 6 Belgische bieren van ’t vat en mixen klassieke en innovatieve cocktails voor u.

Geniet in een schitterend kader van huisbereide Belgische gerechten met verse topproducten. Op weekdagen serveren we een heerlijk lunchmenu. En dat is niet alles: tussen 14 en 19 uur zijn er alle dagen lekkere tapas (behalve maandag).

Bij goed weer is het aangenaam verpozen in de comfortabele loungezetels van ons grote terras. Een ruime gratis parking is voorzien. Leden en niet-leden zijn welkom!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

De zeebaars was heel lekker. De service verliep vlot. De prijs / kwaliteit was O.K.

do 09 juli 2020

Patrick Van Lammeren

Prettige service gewoon top.

do 18 juni 2020

K.

Een heel mooi kader om te genieten van verzorgde gerechten met de 'fijnere' smaken die die van een doorsnee plat du jour overstijgen. De eetzaal is stijlvol ingericht en de akoestiek en de muziek zijn uitstekend, een plaats om tot rust te komen met een weids groen/blauw zicht. Aan te bevelen!

do 31 oktober 2019

Marie-Christine Hansen

Comme à ses débuts, la brasserie offre une belle carte de saison ainsi qu'un menu attrayant dans cet écrin convivial.

do 24 oktober 2019