account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Old Jazz

The Old Jazz

The Old Jazz is een bar/restaurant gelegen in het Statenkwartier en gericht op het internationale karakter van de buurt. De dinerkaart bestaat grotendeels uit kleine gerechten en is gericht op shared dining. Klik hieronder door naar Vigo Delivery als je thuis ook wil genieten van onze heerlijke gerechtjes.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Lekkere kaart. Prima bediening. Prettige sfeer. Gaan we vaker heen.

vr 26 november 2021

Jaimy Schmitt

Weer heerlijk gegeten! En dat al voor de derde keer. Dit keer had ik mijn ouders meegenomen en die hebben nu een nieuwe favoriet voor een avondje uit. Alle gerechten zijn met aandacht bereidt en dat proef je. Begonnen met wat voorgerechten te delen en daarna hadden we als hoofdgerecht alleen de sushi besteld. We hadden wat haast i.v.m. een theatervoorstelling, maar daar werd goed gehoor aangegeven. Alles kwam netjes op tijd. Grote complimenten voor de bediening! Ze zijn zeer alert en gastvrij aan tafel. Bij binnenkomst werden we al vriendelijk ontvangen en na wat QR scanmomentjes werd ons een leuke tafeltje aangewezen. Het eten , de service en het interieur is allemaal in harmonie, dit restaurant heeft alle ingrediënten voor heerlijk avondje uit! Bedankt team Old Jazz, tot snel!

za 20 november 2021

Brigitte Kessler

Het was weer geweldig xx

do 11 november 2021

Lisette Schakel

Leuke zaak, lekker gegeten en goede bediening!

vr 05 november 2021