account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Roast Club

The Roast Club

The Roast Club is een nieuwe culinaire & late-night hotspot in Eindhovens mooiste straat 'De Kleine Berg', geopend op 16 november 2018. Een restaurant waar naast kwalitatief goed en verrassend eten de gezelligheid minstens zo belangrijk is. Een plek waar je regelmatig naar terugkeert met vrienden voor een heerlijke avond tafelen met aansluitend een borrel die pas eindigt when the music stops...

In het restaurant valt je oog al snel op de grote, rokende Green Eggs, waar vrijwel alle gerechten op bereid worden. De kaart bestaat veelal uit kleinere gerechtjes die je met elkaar kunt delen, want waarom kiezen als je ook alles kunt proeven? Naast mooie stukken vlees als flank steak en short rib, staan er ook heerlijke vis- en vegetarische gerechtjes op de kaart. Genieten!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Een leuke sfeer, goed eten maar vooral het bedienend personeel was ontzettend top. Heel attent met het wisselen van de tafel en ze hielden op afstand in de gaten of er nog wensen waren. Kan niet anders zeggen dat we hebben genoten.

za 03 augustus 2019

Rob Vermeesch

Zeer gezellige en leuke tent!! Eten was kei lekker en er was gewoon geen puntje van kritiek.

vr 02 augustus 2019

I. uit Eindhoven

De lekkerste Steak Tartare die ik ooit geproefd heb

wo 31 juli 2019

Stefan Lodewijks

We hebben hier gegeten met drie man. En als je binnen komt voel je je meteen thuis met hele vriendelijke bediening. Het eten is heel goed met natuurlijk de heerlijke smaak van de green big egg. Een lekkere plaats om te eten en komen zeker weer terug hier!

di 23 juli 2019