account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Spot Kitchen & Bar

The Spot Kitchen & Bar

Bij The SPOT Kitchen & Bar maken wij gebruik van een fusion keuken, waarbij wij wereldproducten gebruiken. Een fusion keuken houdt in dat je elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert. Dit met een knipoog naar de Aziatische keuken.

Naast dat u bij ons kunt dineren en lunchen is er ook een mogelijkheid om heerlijk te komen borrelen. In het weekend zijn wij de hele dag geopend en kunt u lekkere cocktails, speciaal koffies of diverse wijnen nuttigen. Bent u op donderdag avond in de stad? U loopt zo via her Korenbeursplein langs ons naar de parkeergarage de ‘Westluidensepoort’. Ideale stop voor een lekkere cocktail!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hans Velders

Super lekker gegeten. Zeer gastvrije bediening. En de volgende boeking is al weer gedaan Top avond gehad. Dank jullie wel Fam Velders

za 19 oktober 2019

Rik Nanning

Wa weer helemaal TOP!

za 12 oktober 2019

H.

Heerlijke lunch gegeten. Ook als veganist heb je hier keus en wanneer een gerecht niet veganistisch is denkt de vriendelijke bediening en de kok met je mee om het naar wens te kunnen maken.

wo 09 oktober 2019

Mona van de Beek

Altijd super vriendelijk en meedenkend! Hele fijne sfeer en het eten subliem! Echte aanrader voor Tiel!

za 28 september 2019