account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Spot Kitchen & Bar

The Spot Kitchen & Bar

Bij The SPOT Kitchen & Bar maken wij gebruik van een fusion keuken, waarbij wij wereldproducten gebruiken. Een fusion keuken houdt in dat je elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert. Dit met een knipoog naar de Aziatische keuken.

Naast dat u bij ons kunt dineren en lunchen is er ook een mogelijkheid om heerlijk te komen borrelen. In het weekend zijn wij de hele dag geopend en kunt u lekkere cocktails, speciaal koffies of diverse wijnen nuttigen. Bent u op donderdag avond in de stad? U loopt zo via her Korenbeursplein langs ons naar de parkeergarage de ‘Westluidensepoort’. Ideale stop voor een lekkere cocktail!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Voor de tweede keer gaan eten bij The Spot. De eerste keer was heel goed bevallen. Deze keer was het niet anders. Heerlijke gerechten en een zeer vlotte en attente bediening. We werden zelfs herkend van het vorige bezoek. Een aanwinst voor Tiel!

vr 09 augustus 2019

Mariska van Keulen

Super mooie zaak met heerlijk eten en vriendelijk personeel!

vr 09 augustus 2019

D.

Super en alles zeer goed uitgelegd ook

wo 07 augustus 2019

Tessa Jongsma

Ontzettend leuk en hip restaurant met heerlijk eten, vriendelijke en snelle bediening, fijne muziek en een hele mooie locatie! Zeker een aanrader en wij gaan hier vaker eten 😊

zo 04 augustus 2019