account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Spot Kitchen & Bar

The Spot Kitchen & Bar

Bij The SPOT Kitchen & Bar maken wij gebruik van een fusion keuken, waarbij wij wereldproducten gebruiken. Een fusion keuken houdt in dat je elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert. Dit met een knipoog naar de Aziatische keuken.

Naast dat u bij ons kunt dineren en lunchen is er ook een mogelijkheid om heerlijk te komen borrelen. In het weekend zijn wij de hele dag geopend en kunt u lekkere cocktails, speciaal koffies of diverse wijnen nuttigen. Bent u op donderdag avond in de stad? U loopt zo via her Korenbeursplein langs ons naar de parkeergarage de ‘Westluidensepoort’. Ideale stop voor een lekkere cocktail!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Ons favoriete restaurant in Tiel is bij uitstek de Spot. Niet geheel onregelmatig komen wij hier meerdere malen per week! Leuke dames die je helpen, unieke en heerlijke dingen op de kaart en een prettige ambiance. Mandy en team! Ga zo door!

vr 13 maart 2020

S.

Een mooie avond uit met heerlijk eten, uitzonderlijk goede en vriendelijke bediening en goed gezelschap!

vr 06 maart 2020

R.

Heerlijk gegeten. Goede bediening.

za 29 februari 2020

Nadine Brouwer

wat een super lekkere high wine, we werden snel geholpen en de hapjes en wijn liepen op een goed tempo door! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!!

za 29 februari 2020