account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Spot Kitchen & Bar

The Spot Kitchen & Bar

Bij The SPOT Kitchen & Bar maken wij gebruik van een fusion keuken, waarbij wij wereldproducten gebruiken. Een fusion keuken houdt in dat je elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert. Dit met een knipoog naar de Aziatische keuken.

Naast dat u bij ons kunt dineren en lunchen is er ook een mogelijkheid om heerlijk te komen borrelen. In het weekend zijn wij de hele dag geopend en kunt u lekkere cocktails, speciaal koffies of diverse wijnen nuttigen. Bent u op donderdag avond in de stad? U loopt zo via her Korenbeursplein langs ons naar de parkeergarage de ‘Westluidensepoort’. Ideale stop voor een lekkere cocktail!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lous Jacobs

Zo’n lief personeel! Vriendelijk, behulpzaam, professioneel. Heerlijk eten, goede wijn, goede kaart. Gezellig restaurant en terras.

za 01 juni 2019

B.

Wij hebben met 5 meiden uitstekend gegeten. Werden zeer goed bediend. Echt een aanwinst voor Tiel! Kom hier zeker vaker terug!

vr 17 mei 2019

L.

The Spot is een pareltje qua interieur! Het eten was heel erg lekker en goed op smaak. Het eten werd snel gebracht en hoefden tussendoor niet lang te wachten. Carpaccio vond ik erg lekker bereid op de wijze die zij aanbieden. Ook geldt dit voor de bello beef, die heerlijk gebakken was. Echt een aanrader :)

wo 01 mei 2019

D.

Echt een aanrader!!!

zo 14 april 2019