account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The White Ox

The White Ox

The White Ox is vernoemd naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het allemaal begon… Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’ : Koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen.

Die koloniale waren liggen aan de basis van Urban Bistro ‘the White Ox’. Specerijen blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.

3-, 4- of 5-gangen genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Stoere vlees- én verrassende groentegerechten. Maar ook heerlijke visgerechten, om nog maar niet te spreken van de kaasplank…

Houd je van een mooi glas wijn? Mooi! The White Ox beschikt namelijk over een luxe wijnkamer; de wineroom. Talloze bijzondere wijnen lonken in de ruimte waar je door de wijnkaart kan wandelen.
  • WiFi
  • Ander
  • € 50 - 100
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marieke Horjus

Heerlijk 5-gangen diner gegeten op het buitenterras, goede en verrassende smaken en lekkere combinaties. Prima wijn bij elke gang met leuke uitleg erbij.

do 25 juni 2020

Tim Grasmaijer

Heerlijk gegeten bij the White Ox en met de bijpassende wijnen was het nog specialer. De service was top en de inrichting maakte met af. Echt een aanrader!

vr 12 juni 2020