account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The White Ox

The White Ox

The White Ox is vernoemd naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het allemaal begon… Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’ : Koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen.

Die koloniale waren liggen aan de basis van Urban Bistro ‘the White Ox’. Specerijen blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.

3-, 4- of 5-gangen genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Stoere vlees- én verrassende groentegerechten. Maar ook heerlijke visgerechten, om nog maar niet te spreken van de kaasplank…

Houd je van een mooi glas wijn? Mooi! The White Ox beschikt namelijk over een luxe wijnkamer; de wineroom. Talloze bijzondere wijnen lonken in de ruimte waar je door de wijnkaart kan wandelen.
  • WiFi
  • Ander
  • € 50 - 100
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heerlijk eten gecombineerd met lekkere wijnen in een gezellige ambiance en goede service.

za 26 september 2020

Y.

Wat een toffe ervaring! De filosofie achter het menu en het restaurant is heel gaaf en de hele ervaring was fantastisch. Het eten, de bediening én de locatie! Allemaal echt top!

vr 18 september 2020

A.

We hebben genoten van het 5 gangen verrassingsmenu. Na reservering overlegd over dieet aanpassingen. Prettige bediening en leuke achtergrondinfo over de bijpassende wijnen. Kortom een culinaire avond uit.

vr 24 juli 2020

E. uit Utrecht

Eten was echt heel lekker. Aparte maar erg passende ingrediënten bij elkaar. Service was super en de bijpassende wijnen heerlijk.

za 11 juli 2020