account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The White Room

The White Room

The White Room by Jacob Jan Boerma is het Michelinster fine-dining restaurant van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Het is gehuisvest in een van de monumentale ruimtes van het hotel dat terug gaat naar het jaar 1885. Toen het pand, door oprichter van het hotel de heer Krasnapolsky, gebouwd werd noemde hij het ‘De Witte Kamer’, vertaald als ‘The White Room’, dit is de naam die het restaurant kreeg vanaf 2016.
Restaurant The White Room is geïnspireerd door de 3 Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma. Zijn voormalige sous-chef Randy Karman leid de culinaire brigade als Chef de Cuisine. Chef Randy en zijn team creeërt gerechten met intense smaken met respect voor de ingredienten. Zuren en de frisheid karakteriseren de culinaire beleving die het team bied.
Het service team word geleid door Maître d’ Bram Hommes. Sommelier Isabel van Bueren is verantwoordelijk voor de wijnbeleving. Het team staat voor buitengewone service voor elke gast van The White Room.
The White Room is erg trots op de erkenning van Guide de Michelin met een Michelinster en Gault Millau met 16 punten. U bent van harte welkom om u onder te dompelen in deze culinaire beleving.
  • 1 *
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Impeccable service with creative food rarely found.

do 17 oktober 2019

V.

An exquisite experience, this is a must-eat establishment.

do 17 oktober 2019

Bjorn Van Gestel

Super mooi restaurant en fantastische gerechten van start tot einde.

wo 16 oktober 2019

Anja Jongbloed

De gerechten waren uitstekend. Hele mooie smaakmakend. Het wijnarrangement goed gekozen. De bediening was super, met veel aandacht, zeer attent en met veel kennis van zaken.

di 15 oktober 2019