account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The White Room

The White Room

In 1885 heette de ruimte de witte zaal en daaraan heeft The White Room haar naam te danken. En de zaal is zeker indrukwekkend te noemen. Het frisse en lichte van de witte zaal vind je terug in de gerechten van chef Arturo Dalhuisen die het restaurant afgelopen jaar naar haar eerste Michelinster kookte. Maar ook de herkenbare friszure smaken van signature chef Jacob Jan Boerma (bekend van De Leest***) zijn aanwezig. Ondanks dat er op hoog niveau gekookt wordt en de entourage allesbehalve alledaags te noemen is, wil The White Room allesbehalve hoogdrempelig zijn. Tijdens het persdiner vertelde Jacob Jan dat hij juist wil dat mensen gewoon in gympen binnen komen lopen om wat lekkers te eten.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Perfecte avond uit! Wij hebbben genoten van het heerlijke eten en de fijne service. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 22 juni 2019

Hans van Faassen

Dit was mijn tweede bezoek aan The White Room. Ik heb een heel goede vriendin een verrassingslunch nog voor haar verjaardag aangeboden. De amuses en gerechten waren weer, zeker qua smaaknuance, van topkwaliteit. De bediening door de hartelijke gastvrouw en gastheren liet niets te wensen over. De valetservice werkte vlekkeloos.

vr 21 juni 2019

S.

Exceptional food, wine, and service! Exactly what to expect at a Michelin Star restaurant!

do 20 juni 2019

D.

What for a wonderful lunchtime. An location extraordinary, an service very attentive, friendly and finally an cuisine exceptional with a very personal style, love and passion. A new star is born in Amsterdam... Thanks for all!

do 20 juni 2019