account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Theehuis de Karmeliet

Theehuis de Karmeliet

Aan de rand van de unieke sortimentstuin de Kloostergaarde “aan de Hertmerweg 49 in Zenderen hebben wij theehuis, de Karmeliet” gerealiseerd. In de ruim 3 hectare ”oude” tuin van de paters Karmelieten kunt u genieten van het uitzicht en al het moois wat deze tuin te bieden heeft. Behalve onze eigen kruiden en moestuin is er in de tuin ook een bijenfamilie voor de honing, een arboretum en een beeldentuin. De Karmeliet, dé plek om heerlijke te kunnen genieten van diverse lekkernijen en tegelijkertijd tot rust te komen door de prachtige omgeving. Onze high tea is hier de perfecte manier voor. Geniet van een combinatie van zoete en hartige hapjes, met daarbij keuze uit meer dan 20 soorten thee. Al deze lekkernijen worden ambachtelijk en vers door ons bereid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marco van den Berg

Heerlijk verzorgd. Alles, maar dan ook echt alles, wordt zelf gemaakt. Medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Een echte aanrader.

zo 18 augustus 2019

M.

Echt weer heerlijk gegeten met lekkere thee bij ons favoriete adres. Altijd gastvrij ontvangen. Echt een aanrader!

za 17 augustus 2019

Marjon Sijmons

Het was weer heerlijk, mooie ambiantie, heerlijke hapjes, echte Engels met de clotted cream erbij, goed verzorgd en spontane bediening.

wo 07 augustus 2019

A.

echt een aanrader zeer vriendelijke bediening

wo 07 augustus 2019