account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Theehuis de Karmeliet

Theehuis de Karmeliet

Aan de rand van de unieke sortimentstuin de Kloostergaarde “aan de Hertmerweg 49 in Zenderen hebben wij theehuis, de Karmeliet” gerealiseerd. In de ruim 3 hectare ”oude” tuin van de paters Karmelieten kunt u genieten van het uitzicht en al het moois wat deze tuin te bieden heeft. Behalve onze eigen kruiden en moestuin is er in de tuin ook een bijenfamilie voor de honing, een arboretum en een beeldentuin. De Karmeliet, dé plek om heerlijke te kunnen genieten van diverse lekkernijen en tegelijkertijd tot rust te komen door de prachtige omgeving. Onze high tea is hier de perfecte manier voor. Geniet van een combinatie van zoete en hartige hapjes, met daarbij keuze uit meer dan 20 soorten thee. Al deze lekkernijen worden ambachtelijk en vers door ons bereid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Heerlijke high tea, prima bediening en mooie locatie

za 26 september 2020

C.

Erg mooie locatie, zowel binnen als buiten sfeervol. Goede bereikbaarheid. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Kwaliteit eten is prima, heerlijk. Wij hebben genoten. Prijs kwaliteit is uitstekend. Voor herhaling vatbaar, wij komen zeker terug.

za 26 september 2020

Natasja Kroese

Fijn theehuis waar je ook (h)eerlijk kan lunchen.

wo 23 september 2020

Sabine Gerrits

Een theehuis waar wij al vaker kwamen en ook graag blijven komen.

za 12 september 2020