account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Theehuis de Karmeliet

Theehuis de Karmeliet

Aan de rand van de unieke sortimentstuin de Kloostergaarde “aan de Hertmerweg 49 in Zenderen hebben wij theehuis, de Karmeliet” gerealiseerd. In de ruim 3 hectare ”oude” tuin van de paters Karmelieten kunt u genieten van het uitzicht en al het moois wat deze tuin te bieden heeft. Behalve onze eigen kruiden en moestuin is er in de tuin ook een bijenfamilie voor de honing, een arboretum en een beeldentuin. De Karmeliet, dé plek om heerlijke te kunnen genieten van diverse lekkernijen en tegelijkertijd tot rust te komen door de prachtige omgeving. Onze high tea is hier de perfecte manier voor. Geniet van een combinatie van zoete en hartige hapjes, met daarbij keuze uit meer dan 20 soorten thee. Al deze lekkernijen worden ambachtelijk en vers door ons bereid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Chantal Olde Heuvelt

De high tea was heerlijk en gevarieerd! Er worden veel producten uit eigen tuin gebruikt!

vr 18 oktober 2019

Annelies Van der Zouwen-Maas

Vanmiddag genoten van een uitstekende high-tea. Zoals altijd alles tot in de puntjes geregeld. Niets op aan te merken. Iedereen moet er zeker eens gaan genieten!!! Gastvrouw en heer leggen je in de watten. Wat een vriendelijkheid en zorgzaamheid. Top!!!

zo 06 oktober 2019

N.

Alles klopte! Heerlijk in de tuin genoten. Gemoedelijke, gezellige sfeer, erg lekker gegeten.

zo 22 september 2019

Marjolein Zwak

Heerlijke plek buiten, heerlijke thee en heerlijke lekkernijen!

za 21 september 2019