account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Theehuis de Karmeliet

Theehuis de Karmeliet

Aan de rand van de unieke sortimentstuin de Kloostergaarde “aan de Hertmerweg 49 in Zenderen hebben wij theehuis, de Karmeliet” gerealiseerd. In de ruim 3 hectare ”oude” tuin van de paters Karmelieten kunt u genieten van het uitzicht en al het moois wat deze tuin te bieden heeft. Behalve onze eigen kruiden en moestuin is er in de tuin ook een bijenfamilie voor de honing, een arboretum en een beeldentuin. De Karmeliet, dé plek om heerlijke te kunnen genieten van diverse lekkernijen en tegelijkertijd tot rust te komen door de prachtige omgeving. Onze high tea is hier de perfecte manier voor. Geniet van een combinatie van zoete en hartige hapjes, met daarbij keuze uit meer dan 20 soorten thee. Al deze lekkernijen worden ambachtelijk en vers door ons bereid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Lekkere high tea hapjes en goede service! Ook voor de kinderen dikke prima!

zo 26 januari 2020

S. Koopmans

Ik ben hier een maand eerder nog geweest, het is een hele frisse, knusse moderne locatie in het groen. De high tea is heel goed, heerlijk gevarieerd. Genoeg keuze uit de thee soorten ( mag ook koffie zijn). Ik kom snel weer. Ik neem steeds ander gezelschap zodat zij er ook van kunnen genieten.

do 16 januari 2020

K.

De ontvangst was prettig en persoonlijk (we noemden toevallig de naam van een van onze kinderen en daarna werd hij met zijn naam aangesproken). De hapjes van de high tea waren verrukkelijk. We hebben vaker een high tea gedaan op verschillende plekken in Twente, maar deze stak er met kop en schouders boven uit. Gezellige ronde tafels. De kinderen (twee jongens van 15) zeiden als eerste dat ze hier wel vaker naartoe wilden.

za 07 december 2019

R.

Gezellig en mooie locatie, genoten van een heerlijke lunch. Vriendelijke bediening!

do 21 november 2019