account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Theehuis de Karmeliet

Theehuis de Karmeliet

Aan de rand van de unieke sortimentstuin de Kloostergaarde “aan de Hertmerweg 49 in Zenderen hebben wij theehuis, de Karmeliet” gerealiseerd. In de ruim 3 hectare ”oude” tuin van de paters Karmelieten kunt u genieten van het uitzicht en al het moois wat deze tuin te bieden heeft. Behalve onze eigen kruiden en moestuin is er in de tuin ook een bijenfamilie voor de honing, een arboretum en een beeldentuin. De Karmeliet, dé plek om heerlijke te kunnen genieten van diverse lekkernijen en tegelijkertijd tot rust te komen door de prachtige omgeving. Onze high tea is hier de perfecte manier voor. Geniet van een combinatie van zoete en hartige hapjes, met daarbij keuze uit meer dan 20 soorten thee. Al deze lekkernijen worden ambachtelijk en vers door ons bereid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Prachtige locatie, vriendelijke bediening en alles smaakte heerlijk.

vr 31 juli 2020

G.

kijk op de facebookpagina van @detuinfee van woensdag 22e en je hebt alles inbeeld :)

wo 22 juli 2020

Tiny Veenhuis

Het was super goed en heel gezellig. De bediening was ook super goed. Ik kom echt nog wel een keer terug. En het was ook zo super netjes en schoon. Jullie zijn echt super perfect.. Dankjewel voor de gezellige middag. Groetjes Tiny veenhuis.

za 04 juli 2020

N.

Heerlijk gegeten

za 04 juli 2020