account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Todi Initiaties

Todi Initiaties

TODI, dat is beleving, verwondering en veilige onderwatersport

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°
  • Vrije Tijd
  • Groepslessen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bert Vyncke

Bedankt Diana voor de professionele, rustige aanpak van een leuke initiatie!

zo 12 januari 2020

Maaike Meulendijks

Prima! We komen zeker eens terug!

zo 29 december 2019

ibn willems

Geweldig ontvangst. Iedereen was er al een half uur op voorhand. We zijn dan gestart zodra de groep compleet was. Het was fijn dat we dan niet langer moesten wachten. Heel fijne instructrice. Ze was vriendelijk en duidelijk, daardoor voelde ik me veilig en op mijn gemak tijdens de hele duik. Zo heb ik intens kunnen genieten van de geweldig fijne ervaring.

zo 29 december 2019

Sander Paredis

Top ervaring met een top instructrice. Na een twijfelend begin van mij en een kompaan deed Maaike er alles aan om ons op het gemak te stellen. Wij gaan alvast de cursus volgen bij Todi! Bedankt voor een zalige duik!

za 21 december 2019