account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Todi Initiaties

Todi Initiaties

TODI, dat is beleving, verwondering en veilige onderwatersport

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°
  • Vrije Tijd
  • Groepslessen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frank Van Es

Wij boekten een discover Scuba diving initiatie van 2u en dit viel echt super goed mee. Onze instructeur Jean - Marie heeft ons met heel veel humor en geduld van het begin tot het einde heel goed begeleid in onze eerste stappen als duiker. Een zeer goede instructeur die alle angst en onzekerheid wegnam en een heel leuke ervaring. Een aanrader.

vr 30 juli 2021

K.

Ik heb mijn feedback via Google gegeven

zo 25 juli 2021

David Coppens

Fantastische ervaring! Top instructrice!

zo 25 juli 2021

Maureen Bakker

Fijn ontvangst. Het was een geweldige ervaring. Mega lieve instructrice Douscha. Alles werd goed uitgelegd en met veel vertrouwen zijn we het water ingegaan. Ik zou hier zeker nog een keer heengaan!

zo 25 juli 2021