account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Torino

Torino

Torino is een Italiaans specialiteiten restaurant.
Waar u in gemoedelijke en ongedwongen sfeer heerlijk kunt dineren.

Naast onze ‘a la carte’ kaart vol met authentieke en eigentijdse hoogstandjes, serveren wij voor gezelschappen vanaf 4 personen een ‘Italiaanse tafel’.

De ‘Italiaanse tafel’ bestaat uit een avondvullende parade van voorgerechten, pasta’s, hoofdgerechten en desserts. Waarbij gerechten op schalen worden geserveerd waarvan men zichzelf kan serveren. Een heerlijke manier om met vrienden, familie of zakenrelaties te genieten van wat Torino te bieden heeft.

Geef u vol hartenlust over aan de onweerstaanbare pure smaken uit Italië. En ervaar een beleving die nooit verveelt.

We hebben voor elke smaak en portemonnee wat wils.Uiteraard houden wij rekening met speciale wensen of diëten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Enige puntje: niet prettig dat aan het eind van de avond tegen twaalf uur, de andere tafelschikking met schoonmaakmiddel werden gepoetst . Voelt niet gastvrij. Verder alles uitstekend !

za 08 december 2018

W.

Ter gelegenheid van een verjaardag gekozen voor een diner voor twee bij Torino; we kozen bewust voor het Italiaanse avondje, omdat dat ons bij ons eerste bezoek goed bevalen was; ook nu heeft Torino ons positief verrast: het 4-gangen menu is aangepast aan het seizoen d.w.z. het hoofdgerecht was desgewenst hertenfilet. De uitgebreide antipasti schotel en het visgerecht waren heerlijk met verrassende combinaties; het nagerecht ( naar keuze zoet of kaas) was een perfecte afsluiter. Na de koffie nog een glaasje limoncello van de zaak tot slot. Echte verwennerij.

wo 05 december 2018

Liebeth Jaspers

Wij hebben een super avond gehad...wat een fijne bediening , het eten was voortreffelijk , avondvullend ,en er hing ook nog een mooie kerstsfeer ,hier kunnen we nog effe van nagenieten...zeker tot de volgende keer..

vr 30 november 2018

Diny Koolen

Ik heb een heerlijke avond gehad en ondanks de enorme drukte hebben jullie uitstekend je best gedaan. Ik verheug me alweer op de volgende reservering. Groetjes Diny

za 27 oktober 2018