account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Track 75

Track 75

Wanneer u aankomt in Track75, kan u niet anders dan versteld staan van dit indrukwekkende gebouw. Het gerenoveerd stationsgebouw dateert van 1896, overleefde zowel eerste als tweede wereldoorlog, veranderde geleidelijk van goederenstation naar reizigersvervoer tot het in 1979 buiten dienst gesteld werd.

In 2004 kreeg het zijn huidige invulling: Brasserie Track75, verwijst enerzijds naar de eerste spoorlijn tussen Gent en Kortrijk met een halte in Harelbeke en anderzijds naar ‘Muziekspoor’. Harelbeke is immers ook muziekstad.

Chef Gilles De Lombaerde biedt met zijn vaste menukaart een eerlijke bistrokeuken aan, waar verse producten centraal staan.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Steven Woodbridge

T was een drukke avond maar de obers waren allemaal super vriendelijk !!!! De twee cote a los waren perfect gebakken en de bijhorende sauzen waren super !!! ( bearnaise was zalig) lekkere frietjes en een salade met een pittige toets x wij zijn fan ( dikke pluim voor alle obers !!!)

vr 05 augustus 2022

Joyce Labie

Zeer lekker gegeten en fijne vlotte bediening!

vr 05 augustus 2022

D. uit Bavikhove

We zijn daar reeds meerderkeren geweest; was altijd tip-top in orde. Anders ga je ook niet terug, toch?

vr 05 augustus 2022

Dirk Dewaegenaere

Alles was zeer lekker en goed en op tijd geserveerd 👍

do 04 augustus 2022