accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Tumi nikkei

Contact

Tumi Nikkei is het nieuwe Peruaans/Japans Restaurant van Breda!
De mooie fusion tussen de Peruaanse en de Japanse keuken. Een plek waar trendy en klassiek samenkomen en sharred dining geheel op eigen wijze wordt gepresenteerd. Toegankelijk voor iedereen, dat willen we zijn.
Het restaurant straalt een zeer intieme en ongedwongen sfeer uit. In het weekend kunt u heerlijk naborrelen aan onze gezellige bar midden in de zaak.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Patti Van de Werff

Het was ons aanbevolen. We waren voor bereid op een heerlijke maaltijd. En toch nog was het een verrassing wat er gebeurde in je mond. We kozen voor het verrassingsmenu, en dat was het ook. Elk hapje was een bommetje van smaken die ontplofte in je mond...en vaak ook een spannende nasmaak had. Fantastisch gewoon! En dat komt niet op de laatste plaats door de liefde die erin verwerkt zat. We komen hier zeker terug!

vr 25 november 2022

A.

Ondanks het personeel tekort hadden we goeie bediening. Jammer dat, dat het probleem voor de horeca is.

vr 04 november 2022

Inge Mulder

Echt een geweldig restaurant, het eten was fenomenaal en verrassend! Echt alles was lekker! Vriendelijke bediening en een hele fijne sfeer. Absolute aanrader!! Niet twijfelen, gewoon doen

wo 02 november 2022

B.

Verrassend, avontuurlijk, warm en toegankelijk. Echt mooi eten en fijn personeel!

do 20 oktober 2022