account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tumi nikkei

Tumi nikkei

Tumi Nikkei is het nieuwe Peruaans/Japans Restaurant van Breda!
De mooie fusion tussen de Peruaanse en de Japanse keuken. Een plek waar trendy en klassiek samenkomen en sharred dining geheel op eigen wijze wordt gepresenteerd. Toegankelijk voor iedereen, dat willen we zijn.
Het restaurant straalt een zeer intieme en ongedwongen sfeer uit. In het weekend kunt u heerlijk naborrelen aan onze gezellige bar midden in de zaak.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lennart Jongen

Ik vond het Peruaanse eten lekkerder dan de Japanse gerechten maar beiden waren erg lekker

di 26 oktober 2021

L. uit Koningshooikt

Een culinair hoogstandje! Voor ons was de Peruaanse keuken totaal onbekend dus hadden we gekozen voor de 4-gangen menu. Van het eerste gerecht tot het laatste gerecht hebben we echt genoten van alle smaken die we voorgeschoteld kregen. De bediening was vriendelijk, mijn complimenten voor Joost; wat een gezellige maar toch professionele ober/barman. Het restaurant houdt rekening met dieetwensen en dat vond ik wel heel erg fijn. Wij komen hier zeker terug!

za 09 oktober 2021

A.

Wat een heerlijke avond hebben wij gehad bij Tumi Nikkei! Het eten was echt heerlijk en door de fantastische bediening weten wij nu iets meer over de Peruaans Japanse keuken. Wij komen zeker terug!

vr 24 september 2021

Tom van Hoeve

Geweldige service, heerlijk gegeten. Top!

vr 24 september 2021