account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

U-Turn

U-Turn

Met de Warmste Week van Studio Brussel in het vooruitzicht, ontspruiten er in Vlaanderen allerlei initiatieven. Ook vzw Sportup for Life wil zijn steentje bijdragen en organiseert op woensdag 20 december 2017 de actie “U/RUN tvv U/TURN”.

Het betreft een loopevenement doorheen heel Vlaanderen, waarbij duurlopers Serge Van Autreve en Yves Dedapper elk een rolstoelgebruiker duwen over een traject van 150km. De ene vertrekt in Herk-de-Stad, de andere in Oostende. Ze komen samen in de Ghelamco Arena in Gent en leggen van daaruit in groep de laatste kilometers af naar het Glazen Huis in Wachtebeke. In de knooppunten onderweg worden tal van randactiviteiten georganiseerd en kunnen steunende lopers aansluiten of terug afhaken, zodat onze twee helden nooit alleen zijn.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Opwijk

Het lopen met en voor U-Turn was een fantastische ervaring! Prima organisatie, heel fijne sfeer, top! Volgend jaar loop ik opnieuw mee voor jullie goed doel (maar dan ga ik voor een langer stukje)!!

di 19 december 2017

Erik Vanderborght

Super organisatie, duidelijke afspraken en de dag van het evenement alles perfect in goede banen geleid. Bedankt! en tot een volgende gelegenheid.

di 19 december 2017

I. uit Mechelen

Straffe toeren door echte helden! Goed zot, ook, maar daar kunnen wij enkel mee van genieten ;-) En alle medewerkers: super gedaan!

di 19 december 2017

B. uit Wijgmaal

Ondanks het vroeg opstaan vond ik het super. We zijn trots en fier dat we tot Halen, aan een moordtempo voor ons, hebben kunnen volgen. Nadien zijn we op ons eigen tempo tot Diest gelopen.

di 19 december 2017