account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Uitspanning Boslust

Uitspanning Boslust

n het centrum van Utrecht bevindt zich
café-restaurant Uitspanning Boslust. Zij opende haar deuren in 1984, en is sindsdien een begrip in de stad. Binnen een informele, kleurrijke sfeer kunt u heerlijk lunchen, dineren, borrelen of gewoon een koffie drinken. Wij hebben een breed scala aan lekkere bieren, mooie wijnen, heerlijke cocktails, shakes en verssappen.

De open keuken kenmerkt de sfeer van het restaurant; open voor iedereen. Naast de klassiekers (saté a la Boslust, wie kent hem niet?) zijn er altijd de wisselende (internationale) gerechten van de dag. Deze zorgen voor een constante variatie naast onze menukaart.

Tot ziens!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hans Broekhuisen

Soms is zorgvuldig uitgevoerde eenvoud meer dan genoeg.

vr 14 februari 2020

A.

Wij vonden het gezellig en prima eten, en heel vriendelijk personeel!

vr 10 januari 2020

Sylvia Blommestein

Heerlijke gerechten, vooral de poké bowl vind ik een aanrader. Service was super! Met een groep van 11 personen tijdens de lunch binnenkomen (wel vooraf gereserveerd) en dan zo snel geholpen worden, dat zie je niet vaak. Top!

ma 09 december 2019

Hanneke Tutupoly

Eerste bezoek hier (we komen niet uit Utrecht). We hebben een goede keuze gemaakt. De kaart niet overdreven groot maar genoeg keuze. Eten van goede kwaliteit, service prima en de algehele atmosfeer was erg prettig. Wij kijken terug op een fijne start van ons uitstapje.

zo 08 december 2019