account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Umami

Umami

De keuken van Umami is een mix van verschillende Aziatische keukens.
Door bewust te kiezen voor “de Oriënt” zijn wij niet gehouden aan bepaalde landen of streken en kunnen we de mooiste gerechten uit het hele Verre Oosten gebruiken.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.

De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.
De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan marktverse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rob Goes

Helemaal top !

za 18 mei 2019

M.

Heerlijk ontspannen avondje met vriendinnen. Erg lekker gegeten, vlotte bediening en duidelijke uitleg over de gerechten. We hadden het verrassingsmenu zonder schelp of schaaldieren besteld. Een echte aanrader.

vr 17 mei 2019

M.

Top avond weer met top eten!

za 11 mei 2019

B.

We hadden een verrassingsmenu en deze was echt heerlijk. We hebben echt heerlijk gegeten en de service was erg goed.

vr 26 april 2019