account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Umami

Umami

De keuken van Umami is een mix van verschillende Aziatische keukens.
Door bewust te kiezen voor “de Oriënt” zijn wij niet gehouden aan bepaalde landen of streken en kunnen we de mooiste gerechten uit het hele Verre Oosten gebruiken.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.

De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.
De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan marktverse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Henk Zengerink

Wat een geweldige smaaksensatie in een perfecte ambiance met een uitstekende service, hier is uit eten gaan een heerlijk avondvullend avontuur!

zo 19 september 2021

Kees Kok

Heerlijk gegeten! Prachtige producten en zeer vriendelijke bediening

vr 17 september 2021

A.

Heerlijk gezeten en gegeten met de hele familie! Gezellige sfeer, goede bediening en verrassend lekkere smaken. Iedereen heeft ervan genoten.

vr 17 september 2021

Arthur Veldhoen

Was weer erg goed. Super bediening, super gezellig en het eten was GEWELDIG.

vr 03 september 2021