account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Umami

Umami

De keuken van Umami is een mix van verschillende Aziatische keukens.
Door bewust te kiezen voor “de Oriënt” zijn wij niet gehouden aan bepaalde landen of streken en kunnen we de mooiste gerechten uit het hele Verre Oosten gebruiken.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.

De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.
De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan marktverse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Perfekt

ma 31 december 2018

D.

Heerlijk verrassingsmenu gehad in een prettige omgeving. Ondanks dat het er druk was kon je er rustig zitten en elkaar goed verstaan.

do 20 december 2018

Jolique de Jaeger

Perfecte avond! Topkwaliteit, fantastische bediening/service, relaxte ambiance.

do 13 december 2018

W.

Heerlijk gegeten en heel gastvrij ontvangen. Ze nemen de tijd voor je en leggen uit wat er allemaal geserveerd wordt. Vriendelijk personeel.

vr 16 november 2018