account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Umami

Umami

De keuken van Umami is een mix van verschillende Aziatische keukens.
Door bewust te kiezen voor “de Oriënt” zijn wij niet gehouden aan bepaalde landen of streken en kunnen we de mooiste gerechten uit het hele Verre Oosten gebruiken.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.

De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.
De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan marktverse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Altijd lekker eten, maar sinds 3 maanden geleden Coeliakie bij mij werd geconstateerd nog niet geweest. Super ervaring. Umami heeft duidelijk gekeken naar wat glutenvrij betekent. Ze weten je goed te informeren welke gerechten glutenvrij gemaakt kunnen worden, of er een vervanger wordt gebruikt voor de producten die weggelaten moeten worden, maar ook of de smaak van het gerecht daardoor anders zal zijn. Goede service dus en heerlijk ontspannen gegeten.

za 23 maart 2019

Mario Zijlstra

Onwijs lekker eten!

zo 17 maart 2019

Ronald Rijnders

Subliem. zoals altijd.

zo 10 maart 2019

T.

Gastvrijheid, vriendelijkheid en vrolijkheid. Als je daarnaast je eigen goede gezelschap hebt is dat de ideale mix voor een top avond.

do 07 maart 2019