account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

UPTON

UPTON

Restaurant UPTON heeft zijn weg gevonden naar de Antwerpse Cadixwijk tussen het Eilandje en het Havenhuis in het bruisende Noorden van de stad.

De man achter de potten, Gianfranco Van de Maele – die van zijn Italiaanse mama het gevoel voor smaken met de paplepel heeft meegekregen – heeft zijn ervaring opgedaan in sterrenzaken als ‘t Zilte en la Cime in het Japanse Osaka. Gedreven door zijn passie trok hij ook naar The Craftsman in de Italiaanse stad Reggio Emilia. Volgens Gianfranco is er geen betere manier om een keuken echt te ervaren dan in het land van herkomst.

Maar het kloppend hart achter zijn liefde voor het vak is zijn nonna, die hij van kinds af aan bewonderde voor hoe ze tal van soorten pasta uit de losse pols klaarmaakte. Zo had hij al snel maar één droom: een eigen restaurant openen.

Bij UPTON ligt de focus op een hedendaagse keuken met ingrediënten die barsten van smaak. Italiaanse invloeden met af en toe een Oosterse knipoog zijn door zijn reizen en ervaringen terug te vinden op de menukaart. Wie bij UPTON aanschuift, kan zich verwachten aan culinaire verwennerij met een persoonlijke aanpak.
  • Gault&Millau
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Marichal

Verfrissend!! We’ll be back !!

vr 17 januari 2020

Francesca Vanthielen

Een pareltje op het Eilandje.

do 16 januari 2020

Kris Van Hecken

het engagement en enthousiasme overvalt je als je de zaak binnenkomt, genoten en lekker gegeten van de pareltjes die ons voorgezet werden

di 14 januari 2020

Carl De Munck

Eerste keer met vrienden in dit restaurant ... echt aan te bevelen ! Hadden gekozen voor de menu. Vriendelijke bediening en uitleg, top gerechtjes en lekkere wijnen van de kaart. Elk gerecht was een heerlijke combinatie van smaken Kortom : super en voor herhaling vatbaar !

di 14 januari 2020