account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

UPTON

UPTON

Restaurant UPTON heeft zijn weg gevonden naar de Antwerpse Cadixwijk tussen het Eilandje en het Havenhuis in het bruisende Noorden van de stad.

De man achter de potten, Gianfranco Van de Maele – die van zijn Italiaanse mama het gevoel voor smaken met de paplepel heeft meegekregen – heeft zijn ervaring opgedaan in sterrenzaken als ‘t Zilte en la Cime in het Japanse Osaka. Gedreven door zijn passie trok hij ook naar The Craftsman in de Italiaanse stad Reggio Emilia. Volgens Gianfranco is er geen betere manier om een keuken echt te ervaren dan in het land van herkomst.

Maar het kloppend hart achter zijn liefde voor het vak is zijn nonna, die hij van kinds af aan bewonderde voor hoe ze tal van soorten pasta uit de losse pols klaarmaakte. Zo had hij al snel maar één droom: een eigen restaurant openen.

Bij UPTON ligt de focus op een hedendaagse keuken met ingrediënten die barsten van smaak. Italiaanse invloeden met af en toe een Oosterse knipoog zijn door zijn reizen en ervaringen terug te vinden op de menukaart. Wie bij UPTON aanschuift, kan zich verwachten aan culinaire verwennerij met een persoonlijke aanpak.
  • Gault&Millau
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

ellen loots

steeds een pareltje om naar terug te keren! top!

do 17 januari 2019

Christiane De Clercq

In een woord WHAUW, aanrader tot en met op alle gebied

do 10 januari 2019

L. uit Berendrecht

Een voltreffer! Net als onze eerste kennismaking trouwens, toen met een volwaardige vegetarische variant van het menu. Deze keer een intolerantie aanpassing.... wat een productkennis!!! En ook nu wéér een voltreffer!! De vriendelijke bediening, de rustige sfeer en de mooie styling maken het plaatje compleet!

di 08 januari 2019

S. uit Antwerpen

Fantastisch restaurant, zowel op het vlak van kwaliteit gerechten als service/vriendelijkheid bediening.

za 05 januari 2019