account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

VANE Restaurant

VANE Restaurant

Gelegen op de bovenste twee etages van de Groene Toren en met een panoramisch uitzicht over de binnenstad, is Vane het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven. De keuken wordt geleid door topkok en Eindhovenaar Casimir Evens. De cocktails in de skybar komen uit de shaker van internationaal gerenommeerde bartender Tess Posthumus.

Op de bovenste verdieping vind je de skybar met een groot terras om het hele jaar van te genieten.
Chef Casimir heeft ook hier voor het menu gezorgd en heeft er bij de lunch voor gekozen om comfort food te serveren, om je vinger bij af te likken.Tess Posthumus is verantwoordelijk voor de cocktailkaart, een garantie voor opvallende en spraakmakende cocktails. Voor zowel de lunch als voor cocktails, overdag of s’avonds, is geen reservering nodig.

De keuken van Casimir is de moeite waard: complex, maar toch puur en elegant. De invloeden uit vier windstreken zijn duidelijk te herleiden in zijn verrassende gerechten. Het interieur van het restaurant is modern, met klassieke elementen. Alles is er op gericht om zicht naar buiten te creëren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mark van de Laar

Heerlijk genoten van het menu en de bijbehorende wijnen. Een avond om niet te vergeten!

vr 22 oktober 2021

A.

Heerlijke avond!

vr 22 oktober 2021

B.

Fantastisch opgemaakte borden, vriendelijk personeel, heerlijk eten en drinken. Geen minpunten te bedenken. Gaan beslist weer eens terug.

za 09 oktober 2021

N.

In tijdens niet zo fantastisch gegeten! De heerlijke herfstgerechten (ze waren sublime!!), wijn/spijs combinaties, service, ambiance, uitzicht, alles was super! Dank aan het hele team.

vr 08 oktober 2021