account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

VANE Restaurant

VANE Restaurant

Gelegen op de bovenste twee etages van de Groene Toren en met een panoramisch uitzicht over de binnenstad, is Vane het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven. De keuken wordt geleid door topkok en Eindhovenaar Casimir Evens. De cocktails in de skybar komen uit de shaker van internationaal gerenommeerde bartender Tess Posthumus.

Op de bovenste verdieping vind je de skybar met een groot terras om het hele jaar van te genieten.
Chef Casimir heeft ook hier voor het menu gezorgd en heeft er bij de lunch voor gekozen om comfort food te serveren, om je vinger bij af te likken.Tess Posthumus is verantwoordelijk voor de cocktailkaart, een garantie voor opvallende en spraakmakende cocktails. Voor zowel de lunch als voor cocktails, overdag of s’avonds, is geen reservering nodig.

De keuken van Casimir is de moeite waard: complex, maar toch puur en elegant. De invloeden uit vier windstreken zijn duidelijk te herleiden in zijn verrassende gerechten. Het interieur van het restaurant is modern, met klassieke elementen. Alles is er op gericht om zicht naar buiten te creëren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paul Friedrich

Lotte en haar team wisten wederom een uiterst gastvrije sfeer te creëren, Casimir toverde een verrassend en heerlijk menu op tafel en Lotte koos daar prachtige wijnen bij uit! We hadden weer een topavond! Bij Vane ben je echt een avondje “uit”!

wo 14 oktober 2020

Irma Blackmore

LEUKE LOKATIE OP HOOGTE MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE STAD. ATTENTE, ALERTE EN AARDIGE BEDIEDING, ETEN WAS SUBLIEM EN SUBTIEL, HEERIJKE ERVARING

za 10 oktober 2020

S.

Een onvergetelijke avond, met erg vriendelijk en kundig personeel. We hebben genoten!

vr 09 oktober 2020

Leo Eikelboom

Werkelijk een geweldige avond gehad, hoogstaand culinair genoten, een smaaksensatie beleefd. Locatie was geweldige! Smaken, locatie, medewerkers, alles klopte en was goed!

vr 02 oktober 2020