account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

VANE Restaurant

VANE Restaurant

Gelegen op de bovenste twee etages van de Groene Toren en met een panoramisch uitzicht over de binnenstad, is Vane het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven. De keuken wordt geleid door topkok en Eindhovenaar Casimir Evens. De cocktails in de skybar komen uit de shaker van internationaal gerenommeerde bartender Tess Posthumus.

Op de bovenste verdieping vind je de skybar met een groot terras om het hele jaar van te genieten.
Chef Casimir heeft ook hier voor het menu gezorgd en heeft er bij de lunch voor gekozen om comfort food te serveren, om je vinger bij af te likken.Tess Posthumus is verantwoordelijk voor de cocktailkaart, een garantie voor opvallende en spraakmakende cocktails. Voor zowel de lunch als voor cocktails, overdag of s’avonds, is geen reservering nodig.

De keuken van Casimir is de moeite waard: complex, maar toch puur en elegant. De invloeden uit vier windstreken zijn duidelijk te herleiden in zijn verrassende gerechten. Het interieur van het restaurant is modern, met klassieke elementen. Alles is er op gericht om zicht naar buiten te creëren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Eindhoven

Zeer zorgvuldige en prettige service

vr 22 november 2019

Roland Vermeulen

Vane is een top restaurant. Wij komen er vaker. De persoonlijke aanpak van de gastvrouw is top. Het lijkt net of je thuis komt. De chef kan geweldig koken en neemt ook tijd voor zijn gasten. De diversiteit van de wijnen is prima. Het is elke keer weer af en adres waar wij graag komen

za 16 november 2019

H.

1 woord geweldige super mooie ervaring deskundigheid van service , culinaire smaak beleving

za 09 november 2019

J. uit Nuenen

Een super locatie in Eindhoven. Goed opgeleid personeel. Kwaliteit eten bijzonder goed. Exquise gerechten. Op een zeer aparte mooi uitziende manier gepresenteerd. We hebben genoten!!!

vr 01 november 2019