account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

VANE Restaurant

VANE Restaurant

Gelegen op de bovenste twee etages van de Groene Toren en met een panoramisch uitzicht over de binnenstad, is Vane het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven. De keuken wordt geleid door topkok en Eindhovenaar Casimir Evens. De cocktails in de skybar komen uit de shaker van internationaal gerenommeerde bartender Tess Posthumus.

Op de bovenste verdieping vind je de skybar met een groot terras om het hele jaar van te genieten.
Chef Casimir heeft ook hier voor het menu gezorgd en heeft er bij de lunch voor gekozen om comfort food te serveren, om je vinger bij af te likken.Tess Posthumus is verantwoordelijk voor de cocktailkaart, een garantie voor opvallende en spraakmakende cocktails. Voor zowel de lunch als voor cocktails, overdag of s’avonds, is geen reservering nodig.

De keuken van Casimir is de moeite waard: complex, maar toch puur en elegant. De invloeden uit vier windstreken zijn duidelijk te herleiden in zijn verrassende gerechten. Het interieur van het restaurant is modern, met klassieke elementen. Alles is er op gericht om zicht naar buiten te creëren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Arjan de Winter

Good atmosphere, grande views and delicious food

za 14 september 2019

Pascal Bosse

Verder top restaurant. Mooie locatie en heel mooi uitzicht. Maar belangrijkste, heerlijk gegeten

do 12 september 2019

Mike Siebesma

De 7 gangen met bijpassende wijnen (half) was een beleving. Kwaliteit staat hoog, de service uitstekend en de prijs is perfect. Dit restaurant zal ooit een ster behalen.

vr 30 augustus 2019

Ineke Keijsers

Heerlijk gegeten. Verassende smaken. Echt alles was lekker, verzorgd, mooi opgediend. Bediening heel fijn en ook gezellig.

di 20 augustus 2019