account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

VANE Restaurant & Skybar

VANE Restaurant & Skybar

Gelegen op de bovenste twee etages van de Groene Toren en met een panoramisch uitzicht over de binnenstad, is Vane het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven. De keuken wordt geleid door topkok en Eindhovenaar Casimir Evens. De cocktails in de skybar komen uit de shaker van internationaal gerenommeerde bartender Tess Posthumus.

Op de bovenste verdieping vind je de skybar met een groot terras om het hele jaar van te genieten.
Chef Casimir heeft ook hier voor het menu gezorgd en heeft er bij de lunch voor gekozen om comfort food te serveren, om je vinger bij af te likken.Tess Posthumus is verantwoordelijk voor de cocktailkaart, een garantie voor opvallende en spraakmakende cocktails. Voor zowel de lunch als voor cocktails, overdag of s’avonds, is geen reservering nodig.

De keuken van Casimir is de moeite waard: complex, maar toch puur en elegant. De invloeden uit vier windstreken zijn duidelijk te herleiden in zijn verrassende gerechten. Het interieur van het restaurant is modern, met klassieke elementen. Alles is er op gericht om zicht naar buiten te creëren.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Verrassende keuken, attentente bediening in een informeel kader. Reden genoeg om terug te komen!

do 20 juni 2019

Rico in t Ven

Verassende smaken, mooie presentatie, super alert, gemotiveerde enthousiaste bediening die ook weten wat ze serveren en aan bijpassende wijnen adviseren. Kortom, niet zomaar uit eten, het is een beleving 😄

za 15 juni 2019

P. uit Eindhoven

Fabulous dinner with a view. Excellent balance on price and quality. Professional service with a smile! We will be back.

wo 12 juni 2019

Clarien Foolen

Wij vonden het een heel geslaagde avond, samen met vrienden. Zeer tevreden met het 3 gangen menu met allerlei extra’s erbij! Het was een ware beleving op hoog niveau! Ook letterlijk.

wo 10 april 2019