account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vandal

Vandal

In ons restaurant in het centrum van Rotterdam heten wij je van harte welkom en verzorgen wij graag jouw volledige avond uit. Wij hebben een passie voor de Japanse en Mediterrane keuken die samenkomt in onze fusion cuisine en adviseren je graag over onze geselecteerde wijnen en sprankelende cocktails. Naast onze liefde voor goed eten en mooie wijnen, hebben wij een passie voor Street Art; een vorm van kunst die in de jaren ‘70 is ontstaan en (vooral toen) werd gebruikt als uiting van politieke standpunten. Je vindt de kunstwerken op gebouwen en straatobjecten in grote steden als New York, Sao Paolo en ook hier in Rotterdam. De straat dient als tentoonstellingsruimte en de kunstenaar wordt in de ogen van de wet gezien als vandaal. We heten je van harte welkom bij Vandal om onze passies met jou te delen!
  • WiFi
  • Mediterraans
  • Aziatisch
  • Fusion
  • Gault&Millau
  • Vegetarisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mark Schuur

Goede sfeer, uitstekend eten, prima service, gave lokatie, kortom voor een top avond moet je bij Vandal zijn

za 14 september 2019

S.

Alles was geweldig. Het eten, sfeer en de service.👍🏻👍🏻👍🏻

za 07 september 2019

J.

Het avontuur van Vandal begint met een toegezonden code, die de bijna verstopte witte deur doet openen. Zodra je binnen bent, heb je het gevoel alsof je in een andere wereld ben beland. De trendy en stylish inrichting geven een gevoel van exclusiviteit. Hier bevindt zich een keuken die durft te verassen , te innoveren en zichzelf niet al te serieus neemt . Wij beginnen dan ook met een saucijzenbroodje , maar dan wel met Wagyu. Die van de AH zullen nu nooit meer het zelfde zijn vrees ik. De maître is keurig in pak, maar heeft een warme uitstraling en laat je meteen thuis voelen. Elke gerecht wordt keurig geserveerd met een begeleidende wijn en dit wordt vakkundig uitgelegd aan tafel. Het personeel weet duidelijk waar ze het over hebben, en dat stralen ze ook uit. De sushi en cocktails zijn hier van een andere planeet, en een avond bij Vandal is niet compleet zonder dit zelf te ontdekken. Als je portemonnee het aan kan, ga dan absoluut voor de Toro sashimi (buik van de bluefin tuna) Het is life changing. Wij worden ook verwend met klassiekers als een truffel velouté maar ook verrast met bijzondere smaken als sardines met citroen, venkel en aceto crème, en mijn persoonlijk favoriete de langoustine met zoethout en lardo. Hier is duidelijk een keuken team die smaken snapt, en durft combineren. Wellicht iets minder gedurfd ? Probeer dan de Philly cheese steak, die ook absoluut prima smaakte bij mijn fantastische Argentijnse malbec. De avond werd afgerond met een reisje naar de kaaswagen en een gigantische macaron met verschillende texturen van manderijn. Kortom, of je nou een plek zoekt voor een romantische diner , je verjaardag wil vieren, of gewoon lekker wilt genieten met vrienden. Vandal is the place to be.

za 24 augustus 2019

S.

Dit is mega..

do 22 augustus 2019