account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Venster 33

Venster 33

Venster 33 is een fantastische hotspot midden in de Amsterdamse Pijp! Elk seizoen wisselt de verrassende kaart; heerlijke klassiekers afgewisseld met lekkere kleine gerechten om te delen.

Elke week is er een nieuw prachtig 3 gangen Venster's special menu voor 25,-. Eten en genieten zowel binnen als lekker buiten op het grote terras! Na het eten blijf je hangen voor de beste gin&tonic's van de stad.

Gelegen tussen het Gerard Douplein en het Heinekenplein heeft Venster33 zich genesteld en zet zich neer als een plek waar echte Amsterdammers bij elkaar komen. Waar komt de naam Venster 33 vandaan? Het venster-principe verwijst naar de Canon. In de Canon van Amsterdam is de mooie stad verdeeld in 50 vensters. De Pijp valt hierbij onder het nummer 33!

Bij Venster33 in Amsterdam zorgen ze ervoor dat jij je ontzettend welkom voelt. Zowel aan de bar, als het terras en aan tafel. Reserveer nu!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.4

Gemiddelde score

  • 7.6/10   Kwaliteit
  • 7.2/10   Service
  • 7.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jitske Windig

Gisteren gegeten, heel goede sfeer en echt heerlijk eten!! De bediening was attent en aardig.. Sinds tijden niet zo goed gegeten in de Pijp! Aanrader!

za 07 december 2019

Eva van Voorst van Beest

Was echt een hele leuke avond. We hebben heerlijk gegeten. De bediening was ontzettend vriendelijk, echt top! We komen er 1x per jaar, en iedere keer is het helemaal super.

za 25 mei 2019

G.

Super vriendelijk personeel, lekker eten, goede prijs/kwaliteit. Wij waren er op vrijdagavond, een drukke maar gezellige avond. Zowel eters als mensen aan de bar.

vr 08 februari 2019

Razvan Sarlea

Excellent food with great presentation, friendly staff and nice setting. I found it by mistake and couldn't be happier with the experience. I will definitely come back for more.

di 13 februari 2018