account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Melkerij - Vergaderzalen

De Melkerij - Vergaderzalen

Gemeenschapscentrum 'de Melkerij' is de ideale plek om met collega’s, zakenpartners en klanten werk te maken van meer succes.

De Melkerij is van oudsher een plaats waar bedrijvigheid goed aardt. Meer dan 40 jaar lang werd hier jaarlijks 30.000 tot 35000 liter melk verwerkt. Vandaag stroomt er iets anders in de Melkerij: creativiteit, inspiratie en innovatieve ideeën.

Bedrijven uit Zemst en wijde omgeving zijn meer dan welkom om op deze unieke locatie te komen brainstormen, vergaderen en presenteren. Een nieuw product, een belangrijk meeting, een bedrijfsverjaardag, … In de Melkerij wordt je bedrijfsevent gegarandeerd een succes.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Kapelle-op-den-Bos

Alles prima in orde

wo 23 januari 2019

E.

Leuk kader en zeer lekker gegeten

vr 21 december 2018

P. uit Elewijt

Het was superlekker !! Ik had gekozen voor Salade van tagliata van witblauw ras / zongedroogde tomaat / kaasschilfers. Het vlees was uitstekend, de salade heel fris. Het decor uitnodigend en warm. En wat de bediening betreft : prachtig ! Vriendelijke, informatieve mensen en altijd met de glimlach. Een waar plezier ! Wij komen zeker terug ! Een echte aanrader. Zeker een aanrader !!!

vr 12 oktober 2018

S. uit Hombeek

Super lekker gegeten in een rustig kader met top bediening.

za 06 oktober 2018