account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vert Restaurant

Vert Restaurant

VERT Restaurant opent juni 2022 haar deuren aan de Vlasmarkt in het Zeeuwse Middelburg. Het Restaurant is gevestigd in het rijksmonument ‘den Swarten Gespleten Arent’. Wij zijn Richard en Julia ons groene hart vind je terug op de menukaart van VERT we laten ons inspireren door de seizoenen en ingrediënten van Nederlandse bodem. De non-alcoholische dranken zoals kombucha’s en limonades zijn huisgemaakt. We infuseren de dranken vaak met wildgeplukte bloemen of kruiden uit onze moestuin. De wijnen die we serveren zijn biodynamisch of worden op natuurlijke wijze gemaakt. Ze zijn ongefilterd en soms troebel, van natuurlijke vergisting en zonder toevoegingen. Bij VERT speelt groente de hoofdrol. In 4 gangen serveren we wisselende gerechten om te delen die aangevuld kunnen worden met extra gerechten. Onze ala carte kaart bestaat uit verschillende gerechten die geschikt zijn om te delen of alleen te eten.
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Terras
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Houten

Verrassende, pure en heerlijke gerechten. Vriendelijke en enthousiaste bediening in een gezellige ruimte en sfeer. Een aanrader!

za 25 juni 2022

Carine Zwueste-Paul

Heerlijk gegeten! Pure smaken, zeer verse en locale producten. Wij zijn echte vleeseters maar juist bewust nu gekozen voor een keer minder vlees en vis en dat is heel goed bevallen. Ook de drankjes en bijpassende wijnen goed gekozen. Super bediening ook. Wij komen terug!

za 25 juni 2022

Laurens van DIjk

❤️

do 23 juni 2022

Astrid van den Ouden

We hebben enorm genoten van het heerlijke deelmenu met groenten in de hoofdrol. Mooie, verrassende gerechtjes gegeten in een fijne sfeer, geserveerd door twee enthousiaste en (terecht) trotse eigenaren. Kortom, een aanwinst voor Middelburg!

vr 17 juni 2022