accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Vertige

Contact

Sinds 2015 is Vlaamsesteenweg 19 het adres van SAN BRUSSELS: het eerste van de hybride stadsrestaurants bedacht door chef Sang Hoon Degeimbre (L’air du temps**), die brak met de traditionele gastronomie om smaak en precisie te brengen in een warme ontspannen sfeer.

In 5 jaar tijd groeide de zin in nieuwe uitdagingen en zijn er nieuwe projecten gestart. Eén ervan is: een definitie schrijven van de gastronomie van morgen, met als fundamenteel uitgangspunt de natuur, duurzaamheid, met een minimale CO2-voetafdruk.

Op dinsdag 23 juni geeft SAN BRUSSELS de fakkel door aan VERTIGE en het talent van chef Kevin Perlot. Kevin Perlot is pas 25 jaar oud en heeft gewerkt voor enkele grote Belgische restaurants (waaronder ons eigen L’air du temps** waar hij 3 jaar bleef). Vandaag vervoegt hij de SAN-familie om zijn ambitie met ons te delen: het ontwerpen van een duurzame, eigentijdse gastronomie die essentieel is in de wereld van vandaag.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Très chouette soirée. Accueil chaleureux, service irréprochable et mets frais, légers (important car il y en avait beaucoup) et surtout délicieux

za 28 januari 2023

M.

Très belle expérience, à recommander vivement !! Tant le contenu de l'assiette que le personnel étaient délicieux. Ce fût une expérience très agréable et sympathique. Très bel assortiment mets et vins, original et très joliment présenté. On reviendra, merci pour l'accueil !

do 26 januari 2023

Andre Melis

Beau cadre, cuisine delicate, service attentionné mais un peu guindé

wo 25 januari 2023

J.

Super service, plat originaux, variés avec des produits de qualité !

di 24 januari 2023