accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Vertige

Contact

Sinds 2015 is Vlaamsesteenweg 19 het adres van SAN BRUSSELS: het eerste van de hybride stadsrestaurants bedacht door chef Sang Hoon Degeimbre (L’air du temps**), die brak met de traditionele gastronomie om smaak en precisie te brengen in een warme ontspannen sfeer.

In 5 jaar tijd groeide de zin in nieuwe uitdagingen en zijn er nieuwe projecten gestart. Eén ervan is: een definitie schrijven van de gastronomie van morgen, met als fundamenteel uitgangspunt de natuur, duurzaamheid, met een minimale CO2-voetafdruk.

Op dinsdag 23 juni geeft SAN BRUSSELS de fakkel door aan VERTIGE en het talent van chef Kevin Perlot. Kevin Perlot is pas 25 jaar oud en heeft gewerkt voor enkele grote Belgische restaurants (waaronder ons eigen L’air du temps** waar hij 3 jaar bleef). Vandaag vervoegt hij de SAN-familie om zijn ambitie met ons te delen: het ontwerpen van een duurzame, eigentijdse gastronomie die essentieel is in de wereld van vandaag.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Olivier Hanappe

Les produits utilisés lors de la conception des plats est continuellement de grande qualité et sont orientés vers le bio, le cycle court, les fruits et légumes de saisons, etc. Il en v de même pour les boissons (vins, jus de fruit,...).

wo 28 september 2022

Anna Zeylikman

best ristorante in belgium

di 20 september 2022

M.

Quel plaisir et quel voyage ! Le service était charmant, les conseils judicieux : nous avons passé un moment hors du temps.

vr 16 september 2022

Candice De Jonghen

Deuxième expérience aussi satisfaisante que la première Rien à redire : c’était excellent

za 10 september 2022