account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vesper Hotel

Vesper Hotel

Vesper is het eerste boetiekhotel aan de Nederlandse kust en geopend sinds 1 juli 2014. Onberispelijke service, vakmanschap en een gevoel van rust en vrede staan hier centraal. Vesper gelooft dat schoonheid zit in de details: want vrije tijd is veel meer dan ontspanning, vrije tijd is kunst.

De adembenemende lobby, in zijn geheel uitkijkend over zee, heeft een lange cocktailbar. De messing en stalen kast achter de bar, die is ontworpen door studio Akkerhuis, loopt van de kelder tot aan het dak. Het dak van glas in lood uit 1920, zorgt voor een natuurlijk daglicht naar de lobby. Via de glazen trap of lift, bereikt u uw kamer.

Kleinschalig en met een zeer hoog serviceniveau. Het is een inspirerende mix van klassieke elegantie met uitgesproken hedendaagse energie en glamour en ligt in de mooiste en meest exclusieve omgeving van Noordwijk. De naam staat voor het uur dat de zon ondergaat, de hemel violet kleurt en de sterren zich laten zien. Bij Vesper beleeft de gast dit moment op bijzondere wijze met uitzicht over zee vanaf het eigen balkon, waanzinnige terras of vanuit de lobby met een cocktail in de hand.

De 27 kamers en suites zijn allemaal ruim opgezet. Ze zijn stuk voor stuk uniek en voorzien van design meubels, handgemaakte matrassen en luxe badkamers, waarvan sommige met een sauna of een complete spa.

Ontdek de kunst van vrije tijd, welkom bij Vesper.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

F.

Best Hotel in Noordwijk It‘s always a pleasure to be here

di 10 juli 2018

J. uit Utrecht

Fine dining voor een vriendelijke prijs in een sublime ambiance.

zo 27 mei 2018

Renate den Haan

Heerlijk eten en heel prettig, professioneel personeel, dat gemeend vriendelijk en gastvrij is! De sfeer is ontspannen en het totaalplaatje is dus een echte aanrader!

do 08 februari 2018

Roel Menken

Saskia en de rest van het team hebben er echt een top avond van gemaakt. Het voelt als thuiskomen bij Vesper!

do 11 januari 2018