account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vienna

Vienna

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte opportuniteit om een eigen zaak te beginnen, belandde ik aan het station van Lokeren. Op de benedenverdieping van een prachtig, statig herenhuis bevond zich restaurant "Vienna". Het was onmiddellijk duidelijk dat mits een ferme dosis 'TLC ' (tender love and care) dit pand gestalte kon geven aan mijn droom. Na mijn hotelopleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge succesvol te hebben afgerond, onderging ik mijn keukendoop in "Villa Lorraine" te Brussel. Verdere liefde voor het vak kreeg ik ingelepeld bij "Maison Du Boeuf" in Hilton Brussel, Cas Spijkers (Nederland) en "Chez Michel" in Groot Bijgaarden. Na enig 'jobhoppen' belandde ik op 25-jarige leeftijd als chef- kok in bistro "Il Carpaccio" te Sombeke om nu bijna vier jaar later zelf de touwtjes in handen te nemen.

Bernard Van Den Driessche
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Indra Rogiers

Lekker, gezellig, mooi interieur, een pareltje in Lokeren

za 26 maart 2022

H. uit Lokeren

Vlotte en vriendelijke bediening. Prachtige presentatie van de borden. Super lekker en heel verfijnde gerechten.

vr 25 maart 2022

Filip Poppe

Geslaagde menu met als uitschieter het gesneden melklam ( Michelinster niveau )

za 12 maart 2022

Guy Braem

Perfecte ontvangst. Uitmuntende service en heel lekker eten. Zeer verzorgde en fijne presentatie. De lunch menu was werkelijk waar voor je geld.

vr 11 maart 2022