account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vigo Seafoodbar

Vigo Seafoodbar

Vigo is een havenstad gelegen in het noordwesten van Spanje waar alles draait om de visserij en de haven. Deze stad staat bekend als de grootse vissershaven van Europa. Naast Vigo heeft ook Scheveningen haar naam kunnen vestigen in de visserij. Denk je aan Scheveningen, dan denk je aan vis. Al meer dan 100 jaar lang is dit een onlosmakelijke combinatie. Zowel de sfeer van deze Spaanse stad, als de nabijheid van Scheveningen, zijn de inspiratie geweest voor het openen van een moderne seafood bar aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag. Verse vis en een huiselijk gevoel zijn de basis ingrediënten van Vigo. Dit kenmerkt zich in het interieur, het personeel en het menu Vigo is het tweede visrestaurant van de familie Roeleveld. Een jaar geleden opende Hans met zijn zonen Cor en Jonathan het restaurant ‘Hans Roeleveld’, gelegen naast de gelijknamige viswinkel in de Gentsestraat. Door hun jarenlange ervaring is de periode tussen vangst en bereiding kort en snel. De familie is hiermee haar eigen leverancier, waardoor de vis die in de ochtend gevangen is, dezelfde avond geserveerd wordt. Seafoodbar Vigo heeft naast het diverse menu ook een echte seafood bar. Het jonge en enthousiaste personeel staat hier voor u klaar met een drankje en een praatje. Bovendien presenteren wij aan deze bar onze kreeften, schelpen en oesters. Naast de bar is er voldoende plek in het restaurant of op het terras aan de voorkant. Het team van Seafoodbar Vigo heet u van harte welkom.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Gezellig restaurant met heerlijk eten, erg vriendelijke en servicegerichte bediening,

vr 26 november 2021

Joke Kievit

Een feestje van gezelligheid, in veilige sfeer, met enthousiast en professioneel personeel, creatieve gerechten, net iets bijzonderder dan bij het doorsnee-visrestaurant op Scheveningen. Even in de feestsfeer zonder angst en piekeren. We hebben al weer opnieuw gereserveerd.

vr 26 november 2021

Hilde van Oerle

Goede sfeer heerlijke wijn die goed op temperatuur was, prima bediening en vers en lekker eten.. kortom en super avond gehad.

za 20 november 2021

Monique Van Eendenburg

Heerlijk gerechten, champagne was voortreffelijk en de bediening was top!

za 20 november 2021