no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Piet Jacobs

Zoals altijd een constante, zeer goede kwaliteit van het diner, met oog voor details. De diverse smaken zijn goed op elkaar afgestemd. Het voorgerecht van tonijn was erg lekker. Het gerecht met eend subliem, ook al door de heerlijke jus. De bijbehorende wijnen prima.

di 10 april 2018

Krista Fernhout

Uitstekend. We kregen voldoende aandacht, maar niet opdringrig.

di 10 april 2018

Katja Kortenbroek

Fijne ambiance, heerlijk eten. Niet teveel, niet te weinig en steeds perfect getimed op tafel. Wij hebben genoten!

do 29 maart 2018

L.

Hier wezen eten in mooie omgeving met goed personeel en superlekker eten.

di 06 maart 2018