account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sonja Van dam

Heerlijke en mooi opgemaakte gerechten. Mooie bijpassende wijnen met goede uitleg. Vriendelijk personeel Amuses van het huis.

vr 16 augustus 2019

P.

De smaakvolle gerechten zijn een combinatie van klassiek en modern en prachtig opgediend. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding van het menu, alleen zijn de wijnen per glas wat prijzig. Vlotte en aangename bediening. Uitstekend.

do 15 augustus 2019

W. uit Leidschendam

Als verassing met mijn twee kinderen (10-12) bij Villa La Ruche gaan eten. Het bedienend personeel en de keuken hebben echt hun best gedaan om er een mooie ervaring voor ze van te maken. Het was helemaal top. En zo hebben ze ook eens de heerlijke gerechten van Marko kunnen proberen. We komen snel weer eens terug!

di 06 augustus 2019

Z.

We hebben heerlijk gegeten en ook genoten van de mooie bijpassende wijntjes

vr 26 juli 2019