account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Heerlijk gegeten,mooie presentatie van het eten,aardige en professionele bediening,prachtige inrichting. Alleen jammer van hun hele dure alcoholische drankenkaart (champagne,wijn e.d.)

wo 04 december 2019

Jan Zuidema

super lekker hoog niveau

di 03 december 2019

R.

Wederom een fantastische avond alles klopte sfeer, bediening zeer vriendelijk en het eten met combinatie geserveerde drank was ook perfect

di 03 december 2019

Anoniem Westers

Vanwege het 10 jarig jubileum was er een speciaal 10-gangen met bijpassende wijnen. Het was verrukkelijk en het personeel was correct, deskundig en gastvrij. Al met al weer een geweldige ervaring.

za 30 november 2019