account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Martijn Hallewas

Het was weer een ouderwets culinair feest bij Erica, Marco en hun team. Geweldig om je zo nu en dan weer eens goed te laten verwennen. Keep up the good work!

vr 22 maart 2019

W.

Weer heerlijk gegeten, jullie maken er een pracht feest van. Jullie zijn attent, vriendelijk en zeer vakkundig, ieder op zijn eigen gebied. Wij en onze mede eteres komen zeker terug.

za 16 maart 2019

L. uit Den Haag

Het is elke keer weer een feestje bij Villa Ruche. Dit keer het wintermenu. Zelfs de vooraf minder aantrekkelijk klinkende bloedworst was een verrassene smaakexplosie. Een aanrader .. ook voor gluten- en lactosevrij eten. Er wordt zeer goed nagedacht over alternatieven binnen het menu. Onbezorgd lekker eten. We komen zeker snel weer terug.

vr 15 februari 2019

Anoniem Nagtegaal

Heerlijk gegeten en uitstekende vakmensen in de keuken en bediening.

vr 18 januari 2019