account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Eikema

Heerlijke gerechten met persoonlijke service. Aanrader voor een uitgebreide lunch in een aangename omgeving. Klasse team Marco!

za 27 november 2021

F.

Soepel, rustig en warm verblijf, tijdens een door omstandigheden speciale lunch, met mooie producten en opmaak, verassende smaak combinaties, hebben we met onze vrienden een top middag gehad.

za 20 november 2021

Frank Hofland

Heerlijk gegeten , uitstekende service!! Aanrader !!

vr 19 november 2021

Yvonne Hagendoorn

Vanavond weer heerlijk genoten van een 4 gangen surprise menu met vrienden. Altijd een heerlijk avondje uit om hier te zijn, mede dankzij de zeer vriendelijke bediening en de informele huiselijke sfeer. Ondanks het 'krappe' tijdsbestek hebben geen enkel moment het gevoel gehad dat we moesten opschieten of dat er een gehaaste sfeer hing. Alle gerechten en niet te vergeten het bijpassend wijnarrangement waren met zorg bereid. Wij hebben genoten en niet te vergeten ook van als de vanouds heerlijk friandises.

vr 19 november 2021