account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Berkel en Rodenrijs

Villa la Ruche is altijd weer een feestje. Wat een heerlijk menu met verrassende smaakcombinaties. En heel fijn dat er rekening gehouden wordt met dieetwensen.

vr 28 augustus 2020

D.

We hebben heerlijk gegeten en gedronken. De bediening is zo vriendelijk en relaxt, dat maakt de avond compleet

wo 26 augustus 2020

Helma Van der Burg

Een geweldige avond met zeer mooie gerechten in combinatie met een goed glas wijn. Niets is teveel, eerst buiten toen binnen en weer naar buiten het maakt ze niet uit. Vier gangen menu dat zo afgestemd is dat je het ook op kan. Dat vind ik al fantastisch, vaak blijken bij een menu porties te groot. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

wo 19 augustus 2020

Maaike Hekerman

Wat een geweldige avond! Wij hebben met z'n tweetjes genoten van een 6 gangen verrassingsmenu. Bij elk gerecht werd een bijpassende wijn geserveerd met uitgebreide en enthousiaste uitleg. De bijzondere en originele smaakcombinaties hebben ons verrast en kwamen als schilderijtjes op tafel. Zelfs de borden zijn om jaloers op te worden! Die willen we thuis ook! We voelden ons enorm in de watten gelegd door al het vriendelijke personeel wat zijn/haar werk duidelijk met plezier en kennis van zaken doet. Villa la Ruche heel erg bedankt! We komen graag nog eens terug.

za 15 augustus 2020