accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Villa La Ruche

Contact

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bea Christiaanse

De ganzenlever was uitmuntend, de wijnen pasten uitstekend bij de gerechten, vriendelijke bediening, schitterende wijnglazen en een prachtig servies, stylevol ingericht, wij komen hier zeker een keer terug. Bea en Cees Christiaanse

za 21 januari 2023

A.

Hier wordt met liefde gekookt en uitgeserveerd!

vr 06 januari 2023

Ilma Belt

Wederom ontzettend genoten . De gerechtjes zijn een lust voor het oog, net kleine schilderijtjes. Dit doet echter niets af aan de geweldige smaken, iedere hap is weer een smaak sensatie. Ook de bijpassende wijnen stelden zeker niet teleur. Het personeel en de service zijn ook tip top in orde. Echt niets dan lof, wij hebben zoals altijd weer genoten en komen zeker terug!

zo 25 december 2022

U.

We really enjoyed my birthday dinner on christmas, it was extraordinary, delicious, créative. Thank you for this beautiul evening!

za 24 december 2022