account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Bernd Schepkens

Fantastische avond beleefd. Pure verwennerij van gegin tot eind!

za 08 juni 2019

F.

We hebben het al vaker gezegd, Marko verdient minstens 1 ster maar van ons krijgt hij er sowieso 3!

za 25 mei 2019

A. uit Den Haag

Heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Deze keer het aspergemenu gekozen en daar heb ik geen spijt van. Heerlijke gerechten!

vr 24 mei 2019

Elvira Beelaard

Altijd vriendelijk ontvangst heerlijk eten en een rustig gezellig avond weg.

wo 08 mei 2019