account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa La Ruche

Villa La Ruche

Villa la Ruche is de plek om te genieten en wij willen dat graag voor u verzorgen. Sinds 1 oktober 2009 ben ik de trotse eigenaar van dit restaurant, en samen met mijn team willen wij u elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring laten beleven.
Smaak vanaf de basis is een principe wat ik in al mijn gerechten wil laten terug komen, herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen proberen we ervoor te zorgen dat gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen.
Ook in het restaurant creëren wij een dusdanige sfeer, die ervoor moet zorgen dat u lekker onderuit zakt en even ontvlucht aan het dagelijkse. Aan elk detail is gedacht, van de muziek tot aan de bloemen op tafel en de stoelen waar u op zit, Wij vragen eigenlijk maar één ding aan u………………………Geniet!
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Franka Janssen

Zoals altijd was het weer een fantastische belevenis. Het was voor ons de eerste keer sinds de "lockdown" dat we weer echt in het restaurant zijn gaan eten. Marko en zijn team stelden wederom niet teleur. En de sfeer in het restaurant heeft absoluut niet te lijden gehad onder de 1,5 meter regels! Wij gaan snel weer terug!

za 27 juni 2020

Erik De Jong

Prachtige, heerlijke gerechten met geweldig mooie wijnen. Zeer correcte maar relaxte, nformele bediening. Top avond gehad.

do 25 juni 2020

Ester van Kuik

Een prachtig restaurant, zeer kundig en servicegerichte bediening en heerlijk eten! Wij komen graag terug.

za 06 juni 2020

Paulien Knol

Heerlijk en afwisselend

wo 03 juni 2020