account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa Ostinato

Villa Ostinato

Villa Ostinato Restaurant is een project geboren uit vriendschap en liefde voor lekker eten. Het interieur en de professionele bediening nodigen u uit om te genieten in een authentiek kader. Wanneer het weer het toelaat, kunt u tevens genieten van uw lunch of diner in onze volledig ommuurde en rustgevende tuin. Onze keuken beoogt een Italiaanse basis met een lokale twist, gebruikmakend van Italiaanse en lokale producten. Ook in onze wijnkaart proberen wij een verschil te maken door uitsluitend Belgische en Italiaanse wijnen te serveren. Wij geloven eerder in het volhouden van een passie en kwaliteit dan kwantiteit… Geniet van deze culinaire reis met een gepassioneerde selectie wijnen.
  • WiFi
  • Mediterraans
  • Italiaans
  • Bistronomie
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lucie Decostere

Vriendelijke ontvangst menu gegeten mer 4 verschillende gerechten , allemaal even lekker. Er Kwam gelijktijdig extra brood ,mooie wijnkaart met italiaanse wijnen. De bediening was perfect

za 25 juni 2022

Timé Dierickx

Eindelijk eens een Italiaans (Sardeens) restaurant waar kwaliteit aan bod is zonder de talloze en vervelende pasta's en lasagnes op de kaart die denken dat dit typisch Italiaans is.

wo 08 juni 2022

Serge Lefevere

Proficiat aan Marie, Ana en Antonello, en bedankt voor de gezellige, superlekkere, gastvrije avond in jullie prachtige nieuwe zaak. Het was top, een absolute aanrader !

vr 03 juni 2022

B. uit Oostende

Mooi en stijlvol restaurant. Een beetje Sardinië op je bord, heerlijk!

vr 03 juni 2022