account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villa Pastorie

Villa Pastorie

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven. En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden. Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Villa Pastorie biedt daar de perfecte entourage voor. Villa Pastorie neemt haar gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Een wereld waar bezoekers worden omgeven door een vlekkeloze gastvrijheid, een verfijnde inrichting en een gezellige sfeer. En dat alles binnen een rustig en stijlvol kader.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Geweldige plek voor super lekkere lunch!

do 07 oktober 2021

Jack van Belzen

Heerlijk dineren in een fijne ambiance met excellente service.

vr 01 oktober 2021

A.

Altijd heerlijk en gezellig bij jullie...

do 30 september 2021

Nicole Graumans

Heerlijk geluncht aan het water. Fijne plek om te zitten, overigens is de tuin ook erg prettig en sfeervol. Erg vriendelijke jongeman die ons hielp en de toast Cannibale is een echte aanrader.

za 18 september 2021