account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vintage Tapasbar & Wijn

Vintage Tapasbar & Wijn

Vintage is een tapasbar waar uw beleving centraal staat. Koude tapas, warme tapas, vis, vlees of vegetarisch. U kunt alles combineren of een keuze maken uit een van onze plateaus onder begeleiding van een goed glas wijn. Bij ons is alles mogelijk.

Naast tapasbar zijn wij ook een wijnbar. De 12 meter lange bar met een even lange barkast vol met verrassende wijnen nodigt uit tot proeven. In de wijnkaart ontmoet traditie innovatie en hebben wij gekozen voor wijnen die verrassen zonder hun oorsprong te verliezen.

Deze gedachte vindt u ook terug in het interieur.
Warm zonder kneuterig te zijn, modern zonder strak te zijn met gebruik van authentieke materialen die een nieuw leven hebben gekregen.

Proef, geniet, beleef en maak uw eigen geschiedenis
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Tapas
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Robin Jansen

Het eten was uitstekend, service erg vriendelijk en snel en de sfeer in het restaurant erg prettig. Niets op aan te merken, wij komen zeker een keer terug!

di 15 juni 2021

C.

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en goede bediening. Altijd een feestje!!

zo 13 juni 2021

A.

Het was uitstekend., het eten was heel lekker. De service hebben we erg op prijs gesteld, vriendelijk, ons verzoek qua tijd meteen ingewilligd, de kleine kinderen van ons konden op tijd slapen. Ook de begeleiding voor het verwarmen van de gerechten was goed. Kortom we hebben heerlijk gegeten.

vr 19 maart 2021

Goos Van den Berg

Heerlijke gegeten met topservice. Als we weer uiteten mogen, is dit het eerste restaurant dat wij weer gaan bezoeken. Absoluut een aanrader!

di 16 maart 2021