account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant & Aperitiefbar Vinto

Restaurant & Aperitiefbar Vinto

Gastronomie hoeft niet complex te zijn. Bij Vinto word je verrast door de pure eenvoud van een heerlijk stuk vlees of vis van de allerbeste kwaliteit, vergezeld van een passend glas wijn of bier. Karel en Pieter staan voor een eerlijke keuken, waar kwaliteitsproducten met creativiteit en vakmanschap in pareltjes veranderen. Een gezellige plek waar je samen met je tafelgenoten van lekker eten en elkaars gezelschap geniet. Puur. (H)eerlijk. Dat is wat je mag verwachten bij Vinto.

Over ons
Karel en Pieter kiezen met Vinto resoluut voor pure smaken. Gedreven door hun passie voor gastronomie en gesterkt door hun ervaring in onder meer het restaurant Hertog Jan, waar de twee elkaar leerden kennen, stellen ze hun
(h)eerlijk menu voor. Eerlijk en verrassend. Heerlijk en ongedwongen.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Leen Haelterman

Aangenaam verrast ! Het nieuwe concept spreekt ons aan. Zelf combineren van lekkere met zorg klaargemaakte gerechten en keuze van heerlijke wijnen per glas. Wij zijn fan !

za 31 augustus 2019

K. uit Maarkedal

De nieuwe formule laat toe om veel combinaties te maken zodat iedereen aan tafel zijn gading vindt. De service is uitstekend met steeds goede info over de gerechten en de dranken. De sfeer is ontspannen en het enthousiasme van de chef en de gastvrouw is aanstekelijk.

za 10 augustus 2019

Kurt Boeckaert

top restaurant gezellige lokatie

za 15 juni 2019

ANN DE MIDDELEIR

blijft een aanrader deze jonge mensen leven voor hun zaak en zorgen keer op keer dat het een plezier is om er te komen ze hebben ook een zalig terrras doen !

wo 29 mei 2019