account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vis & Meer

Restaurant Vis & Meer

Restaurant VIS&MEER is sinds 2010 gevestigd in de Drieharingstraat nummer 4. Het gezelligste straatje van Utrecht tussen het Vredenburg en de Oudegracht. Van de buitenkant verwacht je het niet, maar het is een bijzondere locatie. Ooit was hier een matrassenzaak gevestigd. De eigenaren, John Elzinga en Peter Bijl de Vroe hebben die om laten bouwen tot een restaurant met een sfeer die je het gevoel geeft alsof je in het oude Marseille bent. Een lichte, hoge ruimte die ondanks de grote oppervlakte een warme uitstraling heeft. Met een wand van sloophout, betonnen vloer en veel staal heeft het interieur een industrieel karakter. De lange bar, open keuken, inrichting en warme verlichting zorgen voor een entourage waarin je een sfeervolle en gastronomische avond kunt beleven.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mathilde van Dijk

Naast dat het restaurant er heel aantrekkelijk uitziet, sfeervol, warm, gezellig, tikje industrieel, modern. Is de sfeer ook leuk, hele aardige bediening en het eten echt voortreffelijk.

vr 21 februari 2020

Stella Daldogiannis

Zoals altijd heerlijk eten, fijne sfeer. Verrassingsmenu van vier gangen was genieten, en echt weer n verrassing omdat het om de zoveel tijd qua inhoud verandert. Aanrader!

di 18 februari 2020

M.

De laatste tijd meerdere malen hier uitstekend gegeten, dankzij een goede service, herkenning en het goede eten.

za 08 februari 2020

M.

Heel gezellig restaurant, superleuke ontvangst, heerlijke visgerechten en top bediening !!

di 07 januari 2020