account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vis & Meer

Restaurant Vis & Meer

Restaurant VIS&MEER is sinds 2010 gevestigd in de Drieharingstraat nummer 4. Het gezelligste straatje van Utrecht tussen het Vredenburg en de Oudegracht. Van de buitenkant verwacht je het niet, maar het is een bijzondere locatie. Ooit was hier een matrassenzaak gevestigd. De eigenaren, John Elzinga en Peter Bijl de Vroe hebben die om laten bouwen tot een restaurant met een sfeer die je het gevoel geeft alsof je in het oude Marseille bent. Een lichte, hoge ruimte die ondanks de grote oppervlakte een warme uitstraling heeft. Met een wand van sloophout, betonnen vloer en veel staal heeft het interieur een industrieel karakter. De lange bar, open keuken, inrichting en warme verlichting zorgen voor een entourage waarin je een sfeervolle en gastronomische avond kunt beleven.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heerlijk gegeten, ondanks de drukte snelle, vriendelijke en adequate service.

za 09 maart 2019

Sebastiaan Krouwel

Altijd fijn om hier te zijn; gastvrijheid en keuken zoals je het wil, top!

vr 18 januari 2019

R.

Heerlijk gegeten, top-service, zeer vriendelijk en kundig! Komen snel terug

vr 18 januari 2019

Maarten De Vries

Heerlijk gegeten ! We moesten al bij tijds weg vanwege een voorstelling, en hier werd keurig rekening mee gehouden. De gerechten waren zeer smakelijk en mooi opgemaakt. Het personeel is vriendelijk en attent. Zeker een aanrader, kom hier zelf ook zeker nog terug !

ma 14 januari 2019