account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vis & Meer

Restaurant Vis & Meer

Restaurant VIS&MEER is sinds 2010 gevestigd in de Drieharingstraat nummer 4. Het gezelligste straatje van Utrecht tussen het Vredenburg en de Oudegracht. Van de buitenkant verwacht je het niet, maar het is een bijzondere locatie. Ooit was hier een matrassenzaak gevestigd. De eigenaren, John Elzinga en Peter Bijl de Vroe hebben die om laten bouwen tot een restaurant met een sfeer die je het gevoel geeft alsof je in het oude Marseille bent. Een lichte, hoge ruimte die ondanks de grote oppervlakte een warme uitstraling heeft. Met een wand van sloophout, betonnen vloer en veel staal heeft het interieur een industrieel karakter. De lange bar, open keuken, inrichting en warme verlichting zorgen voor een entourage waarin je een sfeervolle en gastronomische avond kunt beleven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heel erg lekker vers eten en de bediening was geweldig. Zelden zulke alerte aardige mensen meegemaakt die echt zien wanneer hun klanten iets nodig hebben.

di 13 oktober 2020

Martijn de Bruin

Blijft een van mijn favorieten in Utrecht, mooie zaak, vriendelijke bediening en erg lekker eten.

za 10 oktober 2020

P.

Heerlijk eten en een fantastische service.

za 10 oktober 2020

Angelique Visser

Heerlijk gegeten. Erg goede service en vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

za 10 oktober 2020