account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vis & Meer

Restaurant Vis & Meer

Restaurant VIS&MEER is sinds 2010 gevestigd in de Drieharingstraat nummer 4. Het gezelligste straatje van Utrecht tussen het Vredenburg en de Oudegracht. Van de buitenkant verwacht je het niet, maar het is een bijzondere locatie. Ooit was hier een matrassenzaak gevestigd. De eigenaren, John Elzinga en Peter Bijl de Vroe hebben die om laten bouwen tot een restaurant met een sfeer die je het gevoel geeft alsof je in het oude Marseille bent. Een lichte, hoge ruimte die ondanks de grote oppervlakte een warme uitstraling heeft. Met een wand van sloophout, betonnen vloer en veel staal heeft het interieur een industrieel karakter. De lange bar, open keuken, inrichting en warme verlichting zorgen voor een entourage waarin je een sfeervolle en gastronomische avond kunt beleven.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Zowel service, personeel, eten, drinken als entourage is echt echt geweldig! Een absolute aanrader!

zo 28 november 2021

Conny Hartog

Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij jullie. Complimenten voor jullie leuke medewerkers. Was TOP!

za 27 november 2021

C.

Goede, vriendelijke bediening en waar een foutje wordt gemaakt, wordt dit onmiddellijk en zonder mankeren hersteld, zodat de gast geen moment het idee heeft dat hij verwaarloosd wordt. Zo hoort het.

do 25 november 2021

J.

Heerlijke paella!

vr 19 november 2021