account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vis & Meer

Restaurant Vis & Meer

Restaurant VIS&MEER is sinds 2010 gevestigd in de Drieharingstraat nummer 4. Het gezelligste straatje van Utrecht tussen het Vredenburg en de Oudegracht. Van de buitenkant verwacht je het niet, maar het is een bijzondere locatie. Ooit was hier een matrassenzaak gevestigd. De eigenaren, John Elzinga en Peter Bijl de Vroe hebben die om laten bouwen tot een restaurant met een sfeer die je het gevoel geeft alsof je in het oude Marseille bent. Een lichte, hoge ruimte die ondanks de grote oppervlakte een warme uitstraling heeft. Met een wand van sloophout, betonnen vloer en veel staal heeft het interieur een industrieel karakter. De lange bar, open keuken, inrichting en warme verlichting zorgen voor een entourage waarin je een sfeervolle en gastronomische avond kunt beleven.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Vianen

Geweldig restaurant met zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Het eten is echt prima. Wij hadden 1 persoon met gluten-en lactose allergie bij ons en zij spelen daar prima op in. Echt een aanrader op een heel gezellige lokatie!!

zo 08 december 2019

R.

Uitstekende service en het eten was top! Aanrader de bouillabaisse. Kom zeker nog een keer teurg.

vr 06 december 2019

M.

Wederom heerlijk gegeten tijdens het jaarlijkse uitje met de nichtjes! Met de gastvrije en leuke bediening erbij was het een topavond!

za 16 november 2019

s.m van Kesteren

Het blijft gewoon ons top-restaurant. We komen hier graag. Heel goed eten in een casual sfeer.

za 16 november 2019