account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Heerlijk gegeten, attente bediening. Wij waren heel erg tevreden

za 01 december 2018

Leontine Mulder

Wat een geweldig restaurant! Prachtige smaken en heerlijke bijpassende wijnen. Uitstekende bediening. Ster waardig!

za 24 november 2018

Ciska Timmer

Goede sfeer, goede bediening, heerlijk gegeten, er werd prima rekening gehouden met onze wensen. We vonden het een "sterwaardig" restaurant.

za 24 november 2018

M.

Wat een herlijke avond. Ik ben nog steeds in food heaven. Perfect bereide gerechten, passende wijnen, uitstekende kwaliteit producten en nette service (correct en precies goed in balans, niet te aanwezig). Bedankt!

vr 16 november 2018