account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Ein geschmackliches Erlebnis mit vielen gut aufeinander abgestimmten Aromen. Jeroen Sportel verdient unbedingt Beachtung! Aufmerksamer Service und angenehm viel Platz zwischen denTischen, ohne vereinzelt zu wirken. Gelungener Abend, Danke!

za 05 oktober 2019

John Veldkamp

De gerechten waren heerlijk, spannende onverwachte combinaties van smaken waarbij mooie wijnen werden geserveerd. Attente bediening

za 21 september 2019

Johan Niehuis

Gerechten waren niet alleen voor het oog prachtig om te zien, maar ook onze smaakpupillen werden blij en aangenaam verrast! Alle gerechten met bijpassende wijnarrangement genomen en we zijn blij met de goede wijn keuze van het restaurant.

za 14 september 2019

D. uit Groningen

Dikke toppers!!!

vr 06 september 2019