account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maria Eppink

Wij hebben genoten van ons 7-gangen verrassingsdiner. Mooie, smaakvolle gerechtjes, begeleid door voortreffelijke wijnen en geserveerd door vakmensen. Deze sublieme combinatie zorgde voor een fijne, ontspannen avond.

vr 17 mei 2019

J.

Heerlijk gegeten in een fijne setting met prettige bediening!

di 14 mei 2019

P.

We hebben weer heerlijk gegeten, smaken zijn zeer verfijnd. dit restaurant verdient een michelinster

wo 01 mei 2019

H.

bijzonder lekker en creatief

vr 26 april 2019