account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Robert Stegeman

Toprestaurant! Heerlijk gegeten met de meest verfijnde smaken gecombineerd met mooie, passende wijnen en bovendien een zeer goede service.

za 22 september 2018

John Veldkamp

Altijd een feest om daar te eten

za 22 september 2018

I.

Wat een goed concept. Keuze uit een meergangen menu. Laat je verrassen. Wij hebben gekozen voor een 4 gangen diner. Ieder gerecht en tussengerecht was een smaakbeleving. De dames en heren van de bediening zijn enthousiast en vertellen je precies waar ieder gerecht uit bestaat. Top avond gehad en keer zeker een keer terug bij mijn volgende beziek aan Groningen.

za 22 september 2018

T.

Het eten was verrukkelijk!

vr 21 september 2018