account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Astrid de Bruin

Dat was weer smullen en genieten! De gerechtjes zien er zó mooi en kunstig uit, bijna zonde om op te eten, bíjijijijna... Heerlijk! 😋

vr 13 maart 2020

Tom van Driel

Zoals gewoonlijk een feestje! Dit was mijn vijfde bezoek aan Vive la Vie en zeker niet de laatste

wo 11 maart 2020

M.

Het beste restaurant van Groningen!

vr 28 februari 2020

Olaf Stoer

We hebben ons heerlijk laten verrassen. Een super avondje uit met gezellige sfeer en bijzonder lekker eten.

wo 26 februari 2020