account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

M.

Heerlijke plek om jezelf te laten verwennen en te genieten van een ontspannende culinaire beleving. En toch gemoedelijk qua sfeer, wij komen terug!

do 12 juli 2018

J. uit Breda

Goed gastheren en deskundige kok met prima smaak

di 10 juli 2018

H.

Mooie gerechten, prachtige smaken en bereidingen, begeleidende wijnen daarbij passend. Dat alles in een verzorgde en ontspannen ambiance deskundig geserveerd en toegelicht.

vr 29 juni 2018

W.

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance. Aanrader.

za 23 juni 2018