accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Vive la Vie

Contact

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Prachtige gerechten, mooie smaken, Fraaie bijpassende wijnen en een vriendelijke foutloze bediening.

za 18 maart 2023

M.

Heel erg lekker gegeten

vr 10 maart 2023

A.

Großartiges Essen und ein wahrer Gaumenschmaus! Jeder Löffel ein Genuss und man wünscht sich mehr davon….sehr guter Service und schöne Atmosphäre!

wo 08 maart 2023

A.

Het was super! Met alle dieetwensen was ook perfect rekening gehouden. Fijne gezellige bediening, helemaal top!

za 04 maart 2023