no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Rombout Huisman

Michelin ster in spe

vr 18 mei 2018

Frank en Lili Hoven

We hebben heerlijk gegeten; de gerechten waren doordacht en 'vol' in smaak, mooi in combinatie, ook met de bijgeschonken wijnen. De bediening was uiterst vriendelijk en de sfeer was ontspannen. Prijs / kwaliteit klopt. Een topper in Groningen!

vr 04 mei 2018

Geertje Mejeur

Wij hebben een zeer gezellige avond gehad, mede dankzij de voortreffelijke bediening en een prachtig en vooral heerlijk menu. We komen zeker terug!

do 03 mei 2018

M.

Sehr gut kombinierte Speisen, die außergewöhnlich gut geschmeckt haben. Sehr netter und freundlicher Service.

di 01 mei 2018