account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Zoals altijd weer heerlijk!

do 20 februari 2020

R.

Memorabel: de amuse merengue/rode biet/paling en de tarbot met coquille en krokante aardpeer

za 01 februari 2020

A.

Een heerlijk avondje uit!

vr 24 januari 2020

Rene Bosma

Er genoten van Vive La Vie. Zowel van het heerlijke eten als de zeer plezierige ontspannen bediening. Ook een aangepast menu wegens een dieet is geen enkel probleem voor de smaaktovenaars.

za 18 januari 2020