account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jacco Van der Houwen

Gewoon de beste. Wij zijn fan.

za 13 juli 2019

Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg

Fantastisch eten en leuke bediening.

za 13 juli 2019

C.

Kwaliteit van het eten was subliem, zeer origineel , topwerk ! De service was zeer voorkomend en vriendelijk ! Het enige minpuntjes was, dat wij naast een tafel zaten met 4 zeer luidruchtige gasten. Vervelend, je kunt elkaar bijna niet verstaan. Een paar andere gasten vroeg zelfs om een anderen tafel. Ik begrijp dat het lastig is mensen aan te spreken op gedrag, maar toch ....... het verpest de sfeer voor andere gasten helaas.

vr 07 juni 2019

K.

Met een gezelschap van 12 personen heerlijk gegeten, ontspannen sfeer, attente kundige en zeer vriendelijke bediening. Bedankt team vive la vie!

za 01 juni 2019