account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stiena Nienhuis

Heerlijk gegeten en gedronken. Bij elke gang een passende wijn. Verse producten en mooi gedecoreerde borden. Complimenten aan de chef en het overige personeel, het ontvangst was uiterst vriendelijk en de hele avond een zeer goede service. Wat ons betreft ster-waardig.

za 19 september 2020

Anoniem Sara van Manen

Mijn etentje bij Vive la Vie was een van de mooiste gastronomie-ervaringen die ik heb opgedaan. Wij werden zeer warm onthaald, de dames waren vriendelijk, verwelkomend en bezaten een extensieve kennis van de wijnen. De gerechten waren voortreffelijk en bestonden uit producten van de hoogste kwaliteit. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

di 15 september 2020

Michiel Kuipers

Top! Ga ik zeker aanraden!

vr 11 september 2020

M.

Erg goed, lekker, gezellig

vr 04 september 2020