Resengo - Reserveer bij Vive la Vie in Groningen friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Vive la Vie

Vive la Vie

Culinair genieten in een no-nonsense sfeer. De stoere, eigentijdse inrichting van het restaurant en de nostalgische "feel" van het pand maken elk bezoek weer een fijne belevenis.

In Vive la Vie wordt gewerkt zonder menukaart. Wij hanteren een verrassingsmenu, met een aantal gangen naar keuze. Zo kunnen wij absolute versheid garanderen, werken we duurzaam en kunnen we goed inspelen op wat het seizoen te bieden heeft.

Chef-kok en eigenaar Jeroen Sportel zoekt altijd naar vernieuwing in zijn gerechten. Met de Franse keuken als uitgangspunt, mixt hij deze in zijn gerechten met internationale invloeden.

Het kleine, vaste team werkt elke dag met veel passie in de zaak en zal er alles aan doen om het hun gasten naar hun plezier te maken. De koks komen regelmatig aan tafel om over de gerechten te vertellen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Gea Meijer

Iedere keer weer een feest om hier te eten! Bijzondere smaakcombinaties. Perfect uitgevoerd op het bord. Kunstwerkjes! Vriendelijke gastheren. Beste restaurant van Groningen.

Vr 02 maart 2018

Jannie Borgesius

Top. Sterwaardig.

Do 01 maart 2018

B.

We hebben een fantastische avond gehad met verrassende gerechten en heerlijke wijnen!

Ma 26 februari 2018

F.

Geweldige avond gehad met heerlijk eten en fijne bediening.

Do 22 februari 2018