account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Viviamo

Viviamo

Restaurant Viviamo is een Italiaans restaurant, in hartje Woerden. Met onze keuken, kun je genieten van een smaakvolle én gezellige avond uit: zoals de Italianen het zelf ook doen.
Mooie antipasti, een romige risotto of huisgemaakte sgroppino staat uiteraard op de kaart. Maar laat je vooral ook verrassen door ons keukenteam met een proeverij menu (sharing is caring) of een culinair chefsmenu, en geef je allergieën en dieetwensen door.

Daarbij een goed glas wijn, Italiaanse frisdranken óf een koude Peroni van de tap, genieten maar! Of wat dacht je van de allerlekkerste huisgemaakte limoncello (ook te koop voor thuis)? Onze warme ambiance en onze jonge & enthousiaste team staan voor u klaar.
Viviamo heet je van harte welkom:
Dinsdag t/m zondag zijn wij vanaf 15:00u voor u geopend voor de koffie, aperitivo & diner. De keuken is geopend van 15:00u tot 21:30u, en zondag tot 20:30u. Natafelen- en genieten kan uiteraard nog veel langer.
Zondag’s toveren wij om tot ‘Risottoria Viviamo’ : een hippe Aperitivo met diverse cocktails, loungemuziek, spuntini, romige risotto’s en ijskoude sgroppino’s.

Andiamo á Viviamo!
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • > € 100
  • Italiaans
  • Terras
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ramon Balk

Alles was weer perfect We hebben heerlijk gegeten

vr 04 september 2020

Eva van Niekerk

Afgelopen zaterdag ons huwelijksavond/diner bij Viviamo gevierd. Alleen maar lovend! Van alle voorgesprekken met Vivian waarin ze ons het vertrouwen gaf dat ze het zou regelen. Tot aan de puntjes op de "i". Echt top. Wij en onze gasten hebben een fantastische avond gehad. De dames zorgde ervoor dat geen enkel glas leeg bleef, zorgzaam en super vriendelijk en attent. Het eten was verrukkelijk en ruime hoeveelheden. Niets meer dan lof ook van onze gasten! Dank voor alles!

za 15 augustus 2020

Desiree Stalfoort

De proeverij is een keuze die altijd aanslaat als je gasten mee neemt. Dat wat je dan gepresenteerd krijgt, ziet er mooi uit, maar smaakt ook nog eens super lekker!

di 04 augustus 2020

Marscha Plaisier

Personeel bediening echt top!! Ook het eten natuurlijk . Een gezellige en leuke avond gehad. Echt een aanrader .

za 01 augustus 2020